A DK-ssá vedlett volt szoci kormányfő szemét ezúttal az csípi, hogy gyerekek százai jutnak sportolási lehetőséghez TAO-s támogatásból. Gyurcsány ünnepi kirohanása a felcsúti akadémiát vette célba. Sokan, sok helyen rúgtak már jókorát a felcsúti fociakadémiába annak nagyra törő tervei és kiemelkedő TAO-támogatottsága miatt. Tény, az intézmény komoly összeget nyert a társasági adó sportcélú felhasználásából, rengetegen gondolták úgy, hogy az akadémistákat dotálják önerőből. A rugdosók adrenalinszintjét emeli az is, hogy Orbán Viktor saját felcsúti telkeit bocsátotta a futballistapalánták rendelkezésére.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Mintegy 500 diákot foglalkoztató...nem sok az a pénz ennyi diáknak? Ebből a pénzből igenis, most enni kellene adni az éhező gyerekeknek és amikor rendesen halad az ország szekere, akkor lehet stadiont építeni és gyereket fociztatni...igaz, a focit szereti a vezér az éhező gyerekeket nem, mert azoknál nem tud beülni a VIP páholyba...
yazo64
@batukán: Sietnie kellett... tudhatta előre hogy 4 évnél nem lesz több ideje az ország további kifosztására...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.