Miközben Varga Mihály Tokióban tárgyalt a Nemzetközi Valutaalappal, a magyar kormány IMF-ellenes kampányba fogott. Az [origo] információi szerint a lépés az utolsó cseppek egyike lehetett a pohárban, a Valutaalapnál már csak akkor fognak foglalkozni Magyarországgal, ha gyökeres gazdaságpolitikai fordulatot látnak. A legutóbbi megszorítások szerintük nem ezt bizonyítják.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
tudom nincs szükség a pénzükre, de akkor a varga minek veri magát?
nem lenne egyszerűbb kifele is ugyanazt kommunikálni mint befele? legalább legyenek következetesek.
Hellcat
Akkor most a 2 Eltolcsi csomag gyakorlatilag "fölöslegesen" lett kiosztva, mert úgysem jön az IMF? Jólvan a forint már zuhan is ide hallom...
eberti
Ez nem elírás?

Eddig úgy tudtam,hogy M.O. alázza le az IMF-et...
bundi
varga csak városnézésen, van akkor? mert így a repjegy és a szállás árát neki kellene állnia.
szerintem.
honeykiss
addig jár a korsó a kútra,mig oda nem koccan...
overdose
A fityesz nem is akar megállapodni mit csinálja a fesztivált, egyik nap mondják meg mit kérnek még,másnap nem kell ? miről beszélünk hazudnak éjjel nappal de a lényeg a több millós jutalmakat osztogatni majd a megszóritásokból tellik,fizessetek birkák te mocsok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.