Tájékoztató levelet küld hamarosan "nyájának" az adóforintjainkból a kormány, méghozzá a gazdasági konzultáció állítólagos eredményeiről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
DÖGÖLJENEK MEG A milliókba! Éljen az ország! Ennyit a nagy összefogásról. Most lehetett volna csinálni ezzel a rendszerrel ha lett volna egy kissé több vér a farokba.. Én próbáltam otthon. nagyon sokan is mellém álltak és amikor jötta tárgyalás ideje., Mindenkinek dolga volt mindenki " nem ért rá" Majd a tárgyalás után elő jöttek, Na! Így kell ezt együtt! ! én meg el küldtem a K... anyjukba mind! háromszor csináltam egyedűl. Egyedűl nem megy. ! ! sajnálom. és látom Tíz év alatt egy nem állt ki semmiért! csak a duzzogás meg a sírás. .Hiába. A MAGYAR nem érzi jól magát ha nincs min duzzogni panaszkodni. sírni.
anka
@qxy: - és milyen igazad van! - ez van a lakókörnyezetben és a munkahelyen is!

img29.dreamies.de/img/549/b/kbtwdb6e73p.jpg
kedwes
Azokról a milliárdokról, pedig, csak hallgatás van, amiket a tizsteltországországgyülésiképviselők vesznek fel a semmit tevésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.