Az eset hétfőn délután történt a parlamenti ülésteremben, miután az Országgyűlés elfogadta az előzetes regisztrációhoz kötött választójog alaptörvénybe foglalását - olvasható az Echo TV honlapján. A szavazási eredmény kihirdetése után LMP-s képviselők kék cédulák tömegét szórták a karzatról. Ezzel utaltak az 1947-es, hírhedt kékcédulás választásokra. Az ellenzéki párt attól tart ugyanis, hogy a választási szabályok megváltoztatása az akkorihoz hasonló törvénytelenségekre ad lehetőséget.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Azért egy lehulló papírlap nem okozhat fájdalmat. Persze, ha a bekeretezett alaptörvényt dobálták volna más lenne a helyzet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@entero: Lesz neked még meglepetés. Látom te egy begyöpösödött Fideszes imádó vagy, igaz most ők tolják a szekeredet, de mit fogsz csinálni mikor ők, fogják ki a lovakat előle?
szaboria1
Mariska mariska jobb volna ha meg sem szólalnál. Nálad nagyobb köpönyeg forgató nincs is a világon.
entero
@szaboria1: Az valószínű, mivel lassan itt a karácsony...:-)) Nekem senki nem tolja a szekeremet, ha veszít a Fidesz is ugyanúgy menni fog minden tovább, maximum a dolgozóim valamivel rosszabbul járnak, persze nem sokkal. Ugyanis ha ismét több kulcsos adózás lesz ők lesznek kicsit a vesztesei.
entero
@bundi: Már kifejtettem máskor is hogy nem értem mit lát Orbán Matolcsyban. Ahogy lesz rá lehetőségem meg fogom kérdezni tőle.
dzurinda
@entero: "Már kifejtettem máskor is hogy nem értem mit lát Orbán Matolcsyban. Ahogy lesz rá lehetőségem meg fogom kérdezni tőle. "

Az a probléma, hogy a gazdaságpolitika mindennek az alapja. Ha az nem működik, akkor forráshiány lesz mindenhol-ergo semmi nem fog normálisan működni.

Pár napja ígértél egy választ, de nem kaptam meg, mégpedig erre a kérdésemre, teszek most egy újabb kísérletet, hátha most nem hagyod válasz nélkül:

"Egy kérdésre válaszolj kérlek: hogyan lesz itt számottevő gazdasági növekedés, amikor esnek a beruházások? Hogyan lesznek új munkahelyek? Recesszió van, és ezt a kormány okozta, el kellene már ezt ismerni! Milyen folyamat indult el? Annyi történt, hogy bevezették az egykulcsost (ami akár jó döntés is lehetne), de a kieső bevételt nem kiadáscsökkentéssel, hanem mindenféle adóval pótolták, ami megbénította a gazdaságot. Tényleg, írd már meg, hogyan lesz itt növekedés, mert racionálisan gondolkozva minden ellene szól. "

Még mindig érdekelne a meglátásod :) Azt írtad, hogy máshol már leírtad, miért is olyan jó nekünk a Fidesz gazdaságpolitikája. Egy másolás-beillesztés elég is lesz :) Kezdem azt hinni, hogy azért nem válaszolsz, mert kifogytál az érvekből.
batukán
Jaj, Istenem, de sajnálom! ...szóval még ütődöttebb lett? Szegényke...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.