Teljes a káosz a kormányon belül, átlagosan 2-3 hetente módosítanak az adótörvényeken, idén már nyolcszor változtattak rajta – ezt Lukács Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@entero: Te idült Orbánista! Ne az ATV-t szidd, inkább beszélj a céged (ha egyáltalán van, mert kezdem kétségbe vonni) gazdasági vezetőjével... vagy neki sem hiszel?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: Az csak jó akkor. A nevetés gyógyír sok nyavajára.
KöBüKi
@entero: Bele is csináltál???
Nem is akarok.!!!
entero
@KöBüKi: Mindjárt gondoltam. Ne is legyél más, én sem leszek. A köpönyegforgatás rosszabb mint vállalni magunkat. Csak nem szeretem a túlzott agresszivitást, benned pedig főként az van. Persze a net végén mindenki lehet másmilyen is.
nmaria
@szaboria1: Te sem panaszkodhatsz a dicsekedéssel, csak valahogy burkoltabban jön le, de állandóan azt csinálod.
szaboria1
@nmaria: Az mióta dicsekedés ha olyan témához le írom mit csináltam az életemben már meg ettem a kenyerem javát ezért nagyobb élet tapasztalattal rendelkezem. Te is dicsekedtél de úgy látszik te azt már elfelejtetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.