Bajnai Gordon október 23-ai bejelentése után pár nappal át is lépte a parlamenti bejutáshoz szükséges küszöböt az Együtt 2014 Mozgalom, derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nézőpont kérdése !
Hátulról kell nézni ? ? ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Na jó... Esetleg Bayer segedelmével / hacsak " nem volt fogorvosnál! :-))))) / még az ECHO TV is beszáll a maga szeriőz vélemény nyilvánításával...!
marlin
@Horizont: Szerinted mennyit kaptak??
marlin
A Nagy-Navarróék elleni támadásról meg hallgatnak, mint hal a gazba!!
overdose
Menjen már a pi,,,,,,ekkorát hazudni hány millát kap egy ilyen hazugságért?
Január
Ne szaladjunk már annyira előre - roham munka sose jó - Bajnainak még nincs pártja. A választási törvényt is csak most akarja magára szabni a Fidesz, hogy civil szerveződés nem, csak párt indulhat.
Tehát a a "Nézőpont" által közölt adatok, még köszönő viszonyban sincsenek a választási eredményekkel. Az előző választási időszakok hasonló felmérései is ezt mutatták.
A választásokig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán.
dr. prédikátor
Valaki homályosítsa már fel ezeket a szerencsétlen Nézőpontosokat hogy ne az ökörkörbe végezzék a felmérést, hanem menjenek ki a zemberek közé!!!Hátha valaki jó szájba veri őket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.