Háromnapos ülést tart az Országgyűlés a jövő héten: hétfőn a pénzügyi ombudsmanról szóló törvényjavaslatról, szerdán az iskolák államosításának szabályairól is tárgyal a parlament, kedden pedig a Fidesz...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

torgyan
Ja!

Megnézem én hogy veszik vissza az Evangélikus Egyháztól... !
Feraj49
Mi az oka az államadósságnak nem tudjátok ? Ti is csináltátok,nem tudtok róla?Nézzétek meg mitől lettetek milliomosok !
torgyan
@Feraj49: Igen, sajnos erről 2010 óta nincs adat! Akkor az egy főre jutó 2 millió 150 ezer forint volt... 2002-ben 235 ezer ft / fő, 1998-ban 23 ezer ft /fő ...
bundi
itt valami nem kerek nekem.
"szerdán az iskolák államosításának szabályairól is tárgyal a parlament, "
az nov 14. amire ebből törvényy lesz az még legalább 1 hét (normális esetben több hónap)még a fidesznek is. azután nekiállnak és 1-2 hét alatt lezavarják?
előkészítik, létrehozzák az ezért felelős hivatalokat, kineveznek mindenkit, megcsinálják a dolgozók új szerződéseit, a dolgokat leltározzák, ... mert gondolom karácsonyra már mindenki otthon lesz, és költi az ezért kapott bónusz pénzt.
szerintem itt vagy már régóta elő van készítve minden (úgy látom ennek kisebb az esélye), vagy a zemberekre hivatkozva nem csinálnak semmit, és később lehet majd mondaniuk, hogy ők akarták, de a ballibsik által félrevezetett zemberek nem támogatták eléggé őket, és ennek is a zemúttnyócév az oka (de a bónuszokat így is megkapják semmi munkára).
de ne így legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.