Havi 12 millió forintot keres a hamis bérletekkel kereskedő banda Budapesten – tudta meg az Origo. A csalókról a rendőrség is tud, mégis "dolgozhatnak" már évek óta.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Ebbe az illetékesek valamelyike, rosszabb esetben több is benne lehet vastagon, hiszen nem életszerű, hogy ennyi év alatt nem oldják meg a semmirekellő, a közterhek alól kibúvó bűnözők által előidézett helyzetet.

A lebukott kuncsaftokat egy év fegyházra, a maffia tagjait pedig 10 év fegyházra kellene ítélni, ha már nincs kényszermunka!

Az elavult papíralapú bérleteket pedig chipes megoldásra kellene váltani, elvégre 2012-őt írunk!
nemkati
@sonderkommando: Istenem, ha az ilyen szemét maffiózókat ki kehetne golyózni, egyből több pénz maradna a zsebünkben is, az államkasszában is. Sajnos, akik az ilyen tevékenységeket működtetik, vagy csak elnézik, azok kezében igen nagy hatalom van, ami ellen nem sokat lehet tenni. :(

Hoffmann Rózsának (áldatlan legyen az ő neve) nem az iskolaköpennyel, a rendőrfelügyelettel, a német nyelv elsődlegessé tétele, az iskolák államosítása, a baromi magas tandíj bevezetése, az ének és tornaóraszám növelése, a pedagógus bérrendezés eltolása, az óraszám növelése társadalmi munkáért, vagy a nemzetiszín szalaggal átkötött álhazaffyság kellene hogy a legfontosabb legyen, hanem, az arra való nevelése a fiataloknak, hogy mindenkinek annyi jár, amiért megdolgozik, másoktól nem veszünk el semmit, és a munkánknak (nem a munkahelyünknek, a MUNKÁNKNAK), aminek megszerzéséért és végzéséért tanulunk, nem csak saját magunk, a családunk, hanem minden ember boldogulását kell szolgálnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.