A Haza és Haladás Egyesület - amelynek elnöke Bajnai Gordon - keddi közleménye szerint Rogán Antal a keddi parlamenti vitanapon "leegyszerűsítő módon és lejárató szándékkal" vádolta meg a Bajnai-kormányt az államadósság növelésével. A Fidesz frakcióvezetőjének állításával szemben azonban éppen a válságkezelő kormány állította meg 2010-re az államadósság GDP-arányos növekedését.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
“A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fideszes ember számára. A fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes eltorzult lélek! Egészséges szellemű magyar ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a párt érdeke vagy a fideszesek személyes boldogulása így kívánja."

Szolzsenyicin kicsit aktualizálva.
Bugajakab
@DR Eric CARTMEN: Ja, volt ilyen ideológia már a történelemben.
coyote3
Jellemző a fideSS re a karakter gyilkosság. és agymosott mindig van, aki erre ugrik. És az agymosottakat a tények zavarják a legkevésbé. Szánnivalóak a gondolkodásra alkalmatlanok...
Hellcat
Be van szarva a fidesz és mocskolódik ahogy szokott...
kukac50
@entero: Azóta is növekedik az államadósság.csak rá van fogva az elmúlt 8 évre.
Ezért kell egy fizetést 26 féleképen megadóztatni.
nyanya001
Jobb ha hallgat a kormány !
Az eladósításban igen szorgalmasan részt vettek
a Fideszes önkormányzatok !
Sőt ! Azt is mondhatnám, hogy pofátlanul !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.