Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá szerdán a kormány nevében Orbán Viktor miniszterelnök és a székesfehérvári Alcoa-Köfém Kft. vezérigazgatója, Forgó Béla. Az Országházban tartott aláírási ünnepségen a kormányfő arról beszélt, nagyon fontos, hogy vannak olyan multinacionális vállalatok, amelyek nem viszik ki az országból a nyereségüket, hanem Magyarországon forgatják vissza.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Csak Svájci bankban ill Simicska cégeinek utalják a mannát .ill a felcsútialapitványban utalják a cégek a pénzt amit leirnak az adóból!!! fogtok sirni férgek!!!
sóher
Arról mesélj amit elkurtok és magatoknak utaltok .fecsút stb határtalan aljas banda a fidesz ,mindenki úgat és semmi nem történik már régen el kellett volna zavarni ezeket a mocskokat!
Dr.luigilongo60
Arról mesélj kicsi rigó, hogy Te és haverjaid, mennyi zsetont menekítettetek ki az országból, a multi legalább kitermelte azt a lét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.