A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság szerdai országjelentése azt mutatja, hogy sikeres a magyar gazdaság megújításának több innovatív, nem ortodox eszközt is tartalmazó modellje.

Orbán Viktor ezt a Budapesten tárgyaló Enda Kenny ír miniszterelnökkel közös sajtótájékoztatón mondta csütörtökön.

A kormányfő értékelésében közölte: a brüsszeli országjelentést a magyar kabinet fontos pillanatnak és komoly sikernek tartja. Már "van papírunk is arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár" - fogalmazott Orbán Viktor, hangsúlyozva, hogy Magyarország az Európai Unió sikeres országai közé tartozik pénzügyi szempontból.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Papírod van róla, de inkább az csak cédula... ha pedig tényleg csak ennyit szűrtél le belőle, akkor nagy baj van. Már előre látom, hogy most hetekig ezen fog rugózni minden fitymaszos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Igen sikeres a felcsúti focipályák épitése,az Orbán alapitványban utalt lovetta,sikeres a fideszesek önkormányzati nagy adóssága.amit elsöpör a fönökük ellenőrzés nélkül,sikeres az adótörvény amivel többszáz -ezerrel keresnek többet,siker volt a gyilkos kiadása,siker a végtörlesztésben szerzett milliók,a többi majd búkta után!ez a fidesz sikere,beteg banda!
marlin
"Érdemes ezzel foglalkozni, (?) mert a Kedves Vezérrel nem csak a középosztály, de az egész ország viszonya tényleg kész pornó: mi szop... szívunk az ő szado-mazochista szabadságharcai miatt. És itt ugye, ebben a pozícióban igencsak fontos, hogy a péni pénzpumpa melyik végén áll az ember. Cserébe ő tosz... nem igazán figyel a zemberekre, viszont elku... elrontott mindent, amit csak lehetett. Elkef... eltékozolta a gazdasági növekedést, szétba... szétbarmolta a demokráciát, közbiztonságot, az egészségügyet, az ország iránti bizalmat, a külkapcsolatokat, a nyugdíjpénztárakat, és még annyi minden mást. Kiverte, ja bocs, tényleg szó szerint kiverte a biztosítékot az EU-ban, az IMF-nél, a hitelminősítőknél, külföldi befektetőknél, hazai közgazdászoknál, még jobboldalaiknál is.
Hát nem, elég volt, kinya... kikérjük magunknak! Beka.. Be kell végre neki inteni! Itt az idő, emberek! Mert ha oda nem basz... vágunk, akkor marad továbbra is a szívás. Itt az ideje, hogy ennyi előjáték után, végre tényleg elmenjen!"
entero
@Rézangyal: Hát még rád ha ilyen szép vagy...
entero
@A Tündik bündije: Ejnye, azért itt nem kellene fitymázni...:-))
Nakimaga
"Orbán: sikeres a magyar gazdasági modell"

---a polgármester testvérétől vásárolt a felcsúti önkormányzat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.