Az oktatási államtitkár szerint senki számára sem meglepetés, hogy "meg kell húzni a nadrágszíjat", miután az Országgyűlés a napokban tárgyalt az ország eladósodásáról. Hoffmann Rózsa, aki erről a Népszabadság szombati számában megjelentekre reagálva nyilatkozott az MTI-nek, úgy látja: a felsőoktatási intézmények - ha nehézségek árán is - képesek kigazdálkodni a most elrendelt 7,33 milliárd forintos zárolást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ok, de mi lenne nacsasszony ha saját nadrágotok szíját húzogatnátok meg, de ha lehet úgy hogy ketté vágjon bennetek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Legfeljebb a fideszre szavazóknak, akik el is hitték, hogy NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK...Na ők, lehet, hogy meglepődnek...
Pálinkafőző Rézüst
@a Pepita: szerinted megértik, hogy hülyére vették őket? Csak gabrella döbbent rá itt is.
marlin
@a Pepita: Nem is lesz!! Tandíj se!!
Megszorítás nem is lett - csak kiigazítás!!
És tandíj sincs - csak a "képzés lett önköltséges"!!
És a Fidesz-barikat ez megnyugtatja!!
( bari, barátok, stb.)
a Pepita
@marlin: Ne legyünk telhetetlenek, ebben az idegbajos, zaklatott országban legalább a "fidesz-barik" legyenek nyugodtak...Természetesen a "bari" kifejezés az általad zárójelbe tett terminológia...:))
marlin
@a Pepita: Na, ja, :)) bár
én csak alternatívát akartam kínálni nekik, hogy kiválaszthassák hová akarnak tartozni!! :))
keresztapa
Rózsa még nem tudja, hogy a nadrágszíj csak az ő képzeletük szüleménye, mert a többségnek már nadrágja sincs, nem hogy derékszíja, amin húzni lehessen, nagyon félretájékoztatott ez a sokszínű matrica hasonlatú hölgy, ha megérdemli ezen megszólítást, hogy hölgy, inkább társára hasonlító Horváth Ági igaz az eü - ért felelt ez meg az oktatásért hasonlat egyik sem ért ahhoz amit rájuk bíztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.