Megerőszakolják, nem hagyják aludni, lepedőbe csavarva verik: válogatott kegyetlenségek várnak a börtönökben a gyermeket bántalmazó elítéltekre. Korábbi elítéltekkel beszélgettünk a bestiálisan meggyilkolt Szita Bence halála kapcsán. Megrázó részletek! „Egy katonatiszt le akarta lőni a feleségét, mert az megcsalta, de véletlenül a gyermeküket lőtte agyon. Ezután persze végzett az asszonnyal is, de nem lett öngyilkos, hanem kifejezetten azt kívánta, hogy ítéljék el, bűnhődni akart. A börtönben azt mondta a parancsnoknak, hogy nyugodjanak meg, vele nem sok gond lesz. Két hét múlva felakasztotta magát. Kezében a kislánya fényképét szorongatta” – egy neve elhallgatását kérő börtönszakértő idézte fel a fenti történetet, amely tragikus ugyan, ám nem túl gyakori eset: a gyermeket bántalmazókat ugyanis többnyire a saját rabtársaik kergetik az őrületbe. Mivel a szakember szerint az ilyen eseteket nehéz bizonyítani, ezért sem az érintetteket, sem a büntetés-végrehajtási intézményeket nem...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Mindent megérdemel , amit csinálnak vele !
Soha nem tudnak olyan durvák , kegyetlenek lenni , hogy ezt a tettét bármi is enyhítené .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cornucopioides
Javaslom, hogy a halálbüntetés visszaállításáról azok dönthessenek, akikkel, nagyon remélve ezeket a válogatott kínzásokat elkövetik. Biztos vannak a börtönönökben szadizmus vádjával elitéltek is, talán ezeket is lehetne néha áthelyezni egy-egy ilyen cellába, olyan 2:1 arányban. Csapatban biztosan jobb a brainstorming.
moiszikf
1946 óta,durván HATMILLIÓ gyermeket öltek meg,még mielőtt megszülethetett volna...
lbs
@vukkocska: Nincs ebben a cikkben semmi olyan, amely elbizonyítaná azokat, akik figyelemmel kísérik ezt a borzalmas esetet!

Arra kell gondolni, hogy szegény kis Bencének micsoda pokoli kínokat kellett kiállni, mielőtt a sorozatos sokkhatások miatt kialudt az életének a kis mécses-lángja!

Valahogy úgy tudom elképzelni az egészet, mint amikor három elvetemült és elborult agyú emberjellegű lénynek a kezébe jut egy féltve őrzött precíziós műszer, amelyre a tulajdonosa nagyon gondosan vigyáz.
És amikor ez megtörténik, akkor elkezdik – egyik pillanatról a másikra - mindenféle otromba eszközökkel szétverni.
Először a burkolata megpróbál ellenállni a brutális erőknek, de utána szétesik és a belső részek ig elér a rombolás.
És a gondosan megmunkált precíziós alkatrészek egymás után torzulnak el örökre használhatatlanná.
És a még ekkor is részlegesen működő finom szerkezetet földbe temetik, amely azután az alkatrészek közé kerülve bevégzi a szörnyű rombolást.

Elnézve azt az elkövetőt aki az élete jó részét börtönben töltötte, szinte sugárzik belőle a romlottság és gonoszság.Remélem, hogy mocskos életük végéig a legválogatottabb kínzások lesznek a mindennapjaik fő programja!.

Erről gondolom az elítéltek, de maguk a BV alkalmazottak is gondoskodni fognak.
És nem ártana valóságshow jelleggel videóra rögzíteni a rájuk zúduló behatásokat és esti mese gyanánt a hasonló bűnöket elkövetőknek időről időre vetíteni.
Elrettentésül
Mert ezeken a nagy veszélyességű önjáró biomassza tömegeken semmiféle nevelés nem tud javítani, és az általuk elkövetett szörnyűségekért mindent meg kell tenni, hogy földi viszonyok között megízleljék a pokol oly sokak által megírt vélt kínjait.
Tulajdonképpen ugyanilyen súlyú bűncselekmény volt a Csepel sziget hajléktalan banda által elkövetett szörnyű emberölés-sorozat, amelynél szintén az elevenen való eltemetés volt az egyik kivégzési módszer.
Ezektől a nagyjából ember kinézetű dúvadaktól radikálisan meg kell tisztítani a társadalmat, mert...
lbs
folyt.:
ketyegő biológiai pokolgépek, amelyek mindenkit képesek veszélyeztetni.
sóher
megérdemli kinozzák úgy ahogy ők azt a kis ártatlan kisfiút!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.