- Senkinek ne legyenek illúziói - mondja a nyugalmazott, hírportálunknak név nélkül nyilatkozó börtönőr. - A gyerekbántalmazók, gyerekgyilkosok a börtöntársadalom legalja. Ők a csicskák, minden mocskos munkát ők végeznek, sokszor a WC-ből esznek, isznak, még a saját sz...-ukat is megetetik velük. A szó legszorosabb értelmében. A kemény legények ítélethirdetés után általában a szegedi, márianosztrai, sopronkőhidai, a nők a kalocsai letöltőházba kerülnek. A gyerekbántalmazók nem véletlenül lapítanak az okokról, titkolják a tettüket, inkább hazudnak valamit: rablást, gyilkosságot, ahol az áldozat felnőtt ember volt.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
remélem a börtönőrök " oda fognak figyelni" kik mellé teszik őket! Aztán meg nem kell észrevenni ha valami történik...
Pilóta
Nem börtön, hanem fegyház vár rájuk!
Ez a legsúlyosabb fokozat: fogház, börtön, fegyház!
Ott valóban nincs titok, de az adott bv-intézetnek feladata, hogy megvédje őket, ezért az ilyesféle "hasonszőrűeket" általában elkülönítik.
SELIG
@Csizmás Kond: Ha hiszed, ha nem augusztusban beszéltem egy emberrel, aki egy évet ült börtönben. :)
Ő is a szarevésről és egyebekről számolt be a benti élettel kapcsolatban.
Csak azt remélem, hogy az első napon elárulja valaki a bentlévőknek, hogy mit műveltek ezek.
honeykiss
Remélem a benti törvények majd igazságot szolgáltatnak kellőképpen és ezek a férgek sosem látják újra a kinti világot...bízom a véletlen balesetekben és a véletlenszerű halálban...
adsl70
Emberek megint nyeljük a média mocskát, Sályban hétfőn a romák nappal törtek föl egy lakást ez hír de aki talál egy cikket az ügyes!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.