A múlt lezárása, az ügynökakták nyilvánosságra hozása, új alkotmányos garanciák - ehhez hasonló ígéretekkel ajánl párbeszédet az ellenzéki erőknek a Bajnai Gordon nevével fémjelzett Együtt 2014 mozgalom, amely szerdán hozta nyilvánosságra politikai alapvetéseit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
ügynökakták nyilvánosságra hozása? melegedik már a talaj jópár politikus alatt azthiszem..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@Don Quijote: Az ártatlanság vélelme csak az eljárásban résztvevőkre vonatkozik,rám ugyan nem. A mo.-i jogrendszer amúgy sincs,még köszönőviszonyban sem az igazsággal,erkölccsel,esetenként még a valósággal sem.
Kiváló példa, Sólymosi Eszter esete. Az ügy koronatanúja,többször is megtette a terhelő vallomást a gyanúsítottakra,részletesen,mindig egyezően. Ítélet csupán formai okokból nem született,mivel a tanút "elfelejtették" felesketni...
moiszikf
@szaboria1: Ha jól emlékszem,ott sem szegényedett el ettől senki. Lehet,hogy valamiért még így is megérte?
Don Quijote
@moiszikf: Mellébeszélsz! Fogalmad nincs a történetről, kicsit olvasni kellene róla, de nem a fütykösök által írott dolgokat.
moiszikf
@Don Quijote: A "fütykösök" engem nem érdekelnek. A "púposkodásommal" csak arra akarok rávilágítani,hogy az igazi hátteret nem ismerjük. Mérvadó,talán a nyomozati és a peranyag lenne,a többi túró. Csak a megnyugtatásodra megnevezem Széles Gábort,mint olyan személyt,aki szintén a "csőd"-ből szerzett milliárdokat.
Visszatérve az eredeti témára,azt azért ugye tudjátok,hogy Bajnainak van olyan "programpontja" is,ami szerint a minimálbért a mindenkori átlagbér egyharmadában állapítaná meg.
entero
@Horizont: Szerintem is vannak ilyen emberek, de az nem Bajnai.
Carpediem
@moiszikf: ma 16:27-re: A tanút figyelmeztetik a hamis tanúzás
törvényi következményeire, nem "felesketik"! Ha hazudik, lecsukják! Az "i"-t meg keresheted valahol, valamelyik sarkkörön az igazságszolgáltatásból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.