Lecsapott a Fidesz az ellenzék vezéralakjává vált Bajnai Gordonra, szópárbajra és magyarázkodásra kényszerítve az egykori kormányfőt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
guszty
A fidesznél tele a gatya. Féltik a pozíciójukat, mert tudják, hogy a sok megszorítást már mindenki unja.
KöBüKi
A füttyögők már most elvesztették a választásokat.!Jobb ha beletörődnek.!Ilyen gazember,hazug banda még rákosimatyin kivül nem jutott hatalomra.!Köszönjük 2/3-ad.!Egy "vigasz" van a nehéz sorsu embereknek,hogy többségük füttyös szavazó-VOLT.!Ha ez vigasz lehet.!!!
Disznópofa
Teljesen mindegy mivel támadják Bajnait, már nem tudják ellene fordítani az embereket, mert ettől a bandától már rosszabb úgysem jön...talán az LMP meg a 4K a nagy új rendszerével, amit fennen hirdet. Nincs más rendszer és nincs az a kormány, amelyik eltüntetheti a sok mocskot, mert akik a mocskot csinálják erősebbek, mert jobban tömve van már a zsebük...A nagytőkések, az alvilág és a politikai alvilág határoz meg mindent...még nem tudja ez a 2 párt, hogy nincs új a nap alatt...
jancsik68
Viki be van szarva Bajnaitól,retteg,fél tőle,mert udja ez az ember a zacskójában több észt táról,mint ő abban az alkoholtól kábult agyában.
Disznópofa
@jancsik68: Legalább van új játékszere és abba hagyja a Gyurcsányozást...
kukac50
Nincsen saját fegyvere szavai Orbánnak? Félelembe telik ez a másfél év a Fidesznél.
Még most sem gondolkodnak csak szavaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.