Az ötezres lélekszámúnál kisebb települések adósságát még az idén teljes egészében rendezi az állam, az ennél nagyobbak esetében pedig 2013 közepéig vállalja át az adósságállományt 40 és 70 százalék közötti mértékben - közölte a Belügyminisztérium (BM) önkormányzati államtitkára a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón, ismertetve a kabinet által elfogadott konszolidáció részleteit.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Hellcat: Először megvárom jó szokásom szerint hogy mi fog történni, majd csak utána foglalok állást ez ügyben. Ez a párt harcosdi meg már nem érdekel, minden párt szidja és okolja a másikat, ebben egyik sem kivétel. Ha legközelebb nyerne mondjuk az mszp, akkor mindenért a Fideszt tennék felelőssé, ők meg lennének az áldozatok, az emberek többségével egyetemben.
Hellcat
@entero: Ezzel választ adtál az első pontra a 4 közül amit felsoroltam.
-Azt hazudják az arcunkba hogy nincsenek megszorítások és nem is voltak...
-Orbán stadion népszavazás elkaszálása
Ezekről nincs kedved véleményt alkotni?
nincs megszorítás? miért nem lehet népszavazás? talán fél? azt megnepróbáld hogy pénzkidobás lenne, mert a sok rohadt nemzeti konzultáció az pénzkidobás volt ez igenis érdekelt volna sok embert szerintem. nos?
entero
@Hellcat: Nézd, amennyiben most engedtek volna, legközelebb az jött volna hogy legyen népszavazás a benzin áráról, utána az áfáról, utána az egy kulcsos adóról, majd a végén még a hamburger árának csökkentéséről is. Tudod, nincs megállás. Mint vezető nagyon jól tudom ha egyszer engedsz mi jön utána. Azért vannak a vezetők, hogy kézben tartsák a dolgokat és rend legyen, ne káosz és zűrzavar. Megszorítás persze hogy van, én is azt mondom hogy már az elején annak kellett volna őket nevezni, talán az emberek jobban megértették volna hogy most ez van, ezt kell szeretni egy ideig. A konzultáció szerintem is felesleges volt, ha megint magamat veszem alapul én sem küldök ki kérdőívet az embereknek hogy jól végzem e azt a munkát amihez értek...
Hellcat
@entero: Azért nincs népszavazás mert akkor kiderült volna hogy nem erre kaptak felhatalmazást...ennyi.
entero
@Hellcat: Az embereknek minden olyan ami őket érinti és nem jó arra nem adott felhatalmazást. Viszont egy ország érdekében kellenek az ilyen lépések is néha.
Hellcat
@entero: Rendben van. Válságkezelés bizonyára kell mert ugye azt hajtogatják hogy mennyire szar a helyzet. Na de kérem akkor miért azzal kezdtek, hogy tereket neveztek át meg utcákat, meg csináltak egy új alkotmányt ami ráadásul annyira szar, hogy nem győzik módosítgatni...azért az alaptörvényről illett volna népszavazni.( a konzultációs kamuzás az nem minősül annak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.