A befektetési bankárok és a hedge fundok menedzserei a pénzvilágai kalózai, akik azzal foglalkoztak, hogy ellopták a befektetők pénzét – erről olvasott könyvet Matolcsy György, derül ki a miniszter mostani Heti Válasz-cikkéből. A Simon Lack által írt The Hedge Fund Mirage című kötet ürügyén megjelent Matolcsy-írás szerint a hedge fundokról sokáig úgy tűnt, a legjobb befektetési lehetőséget kínálják, „de kiderült: ellopták a befektetők pénzét”. Pontosabban az történt, hogy 2008-ban annyit veszítettek, ami elvitte az előző tíz év összes nyereségét, és bár 2009-ben közülük egyesek dollármilliárdokat kaszáltak, a befektetők nem nyerték vissza a 2008-as bukásukat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Kalózok??
Á, szerintem itt van az eb elhantolva!!


"Orbán Viktor, Angela Merkel és II. Erzsébet találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, mi történik az országban távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet. Amikor ezt látja az angol királynő, ő is megkéri az ördögöt, hadd telefonáljon haza. Fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát. Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt
mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög:
Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok áfával, Európa-bajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli-segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral... Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Dr.luigilongo60: Bizony, hogy körbe lehetne nézni a környzetünkben. Nem ártana megvizsgálni a könyvelőirodák tulajdonosait, szerződésre írt 5000-et és közben elkérte a 30 ezret.
senkifia68
@Dr.luigilongo60: Már megint fitymáresz! Lajos,Lajos!
Mikor jut el hozzátok, hogy aki nem úgy gondolkodik mint ti az még nem feltétlenül az ellenségetek és nem is az ellenséged barátja.
Dr.luigilongo60
@senkifia68: Menthetetlen vagy .

Csak a fizikális egészség el ne hagyjon, az erő legyen veled Csubi.
senkifia68
@gabrella: Ez nagyon ismerős sztori! Az én könyvelőm két évig mindent lekönyvelt. Amíg meg nem nézettem a főkönyvemet mással. Akkor kiderült, hogy a könyvelőm két évig mindent lekönyvelt, csak a saját munkájáért felszámolt díjat felejtette el. Azután pedig én fizettem a jövedelem adót és a járulékokat. Hogy meg volt sértődve a liba amikor felmondtam neki!
A következő sem volt piskóta! Fél év után összehívott bennünket ügyfeleket és közölte, hogy aki nem mondja fel a biztosítását és nem köt újat azzal akit ő preferál, annak megemeli a könyvelési díjat! A hülye! Vagy tizenhatan hagytuk ott azonnal!!!
gabrella
@senkifia68: Mind ezt csinálja, ezeknél vagyonosodási vizsgálatot nem néznek. Ők a legnagyobb csalók.Jobban ismerik a törvényeket, könnyebben kijátszák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.