"Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." Ezeket a szavakat Balog Zoltántól idézte az FN24.

A Kettős mérce blog ennek kapcsán azt írja, hogy Magyarországon kevés olyan társadalmi csoport van, amelynek a megbecsülése és a fizetése annyit csökkent az elmúlt 6-8 évben, mint a tanároké. A Fidesznek lett volna lehetősége egy jobb oktatási rendszert csinálni, de ehelyett egyfajta propaganda osztálynak fogják fel az iskolákat, és saját világképüket próbálják ráerőltetni a gyerekekre.

A Fidesznek lett volna lehetősége bevezetni a tanári életpályamodellt, de ehelyett a rossz gazdasági döntésekre, stadionépítésre és luxusberuházásokra megy el a pénz.

További részletek a Kettős mérce blogon >>>

Közleményében Balog azt írta: nem állt szándékában senkit sem megbántani. "Becsülöm és tisztelem a pedagógusokat és elismerem munkájukat - ezen a rosszul sikerült mondat semmit sem változtat, bárki bármit is szeretne elhitetni. Továbbra is bízom benne, hogy a pedagógustársadalom is változatlanul a megegyezésre törekszik, hiszen ez szolgálja minden magyar érdekét" - írta a miniszter.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
A fityiszben és kormányában már csak a bugris tahók kaphatnak helyet.???
DR Eric CARTMEN
Bővült a kör !! Eddig csak a Rogán-Lázár-Kósa- Kövér O.V. csapatról írtam hogy- attól hogy drága öltönyt adnak rájuk, a tapló még tapló marad !!!
profon
Úrnak születni kell de a paraszt terem mint a csalán ! A mondás régi de egyre aktuálisabb !
turul72
Kellemetlen lehet, mikor az ember véletlenül igazat szól, s meg kell magyarázni, hogy nem is úgy gondolta (:
marlin
@profon: Én úgy ismerem, hogy
"Úr meg ökör nem lehet mindenki, annak születni kell"!!
Ez az Isten barma pedig egy eredti "született ökör""!!
gergely
Gondolom te nagyon szeretsz dolgozni,büdös bunkó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.