Jogerősen hat év börtönre ítélte Földesi-Szabó László egykori rendőr ezredest milliárdos csempészet és sikkasztás miatt a Fővárosi Ítélőtábla pénteken.

A másodfokú bíróság a titkosszolgálati vonatkozásokkal is rendelkező Egymásért alapítvány ügyében arról is döntött, hogy a jogerős szabadságvesztést azonnal foganatosítsák, ezért az ítélet rendelkező részének ismertetése után a büntetés-végrehajtás munkatársai bejöttek a tárgyalóba, és megbilincselték az elsőrendű vádlottat, aki az indoklást már így hallgatta.

Jogerősen Hat évet kapott Földesi-Szabó László

A tábla intézkedése kapcsán utalt arra, hogy Földesi-Szabó korábban, az elsőfokú ítélet kihirdetése közben engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a bírósági épületből, és csak hónapok múlva sikerült kézre keríteniük a hatóságoknak.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@kedwes: Azért nem ugyanaz a kettő bűneset. A wiszkis fegyvert használt, és életeket veszélyeztetett, a bankrablás azért más kategória.
A Földesi sikkasztott, de más ember életére nem volt veszélyes. Nem védem ám, jó helyen lesz, ahova megy:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@Mobil123: 20:35 > Én is így értettem, és csak kérdeztem, hogy tud-e valaki arról, hogy a sajtóban beharangozott gyermekelhelyezési pert, Földes megindította-e toncsi ellen?
20:46 > Nem!
Mobil123
@Pilóta: Én csak azt nem értem, miatt jó francnak kellet ezt a cirkuszt csinálni a gyerekkel??
Földesi azért csak tudhatta, hogy ezt nem ússza meg csak úgy. A kislányt ilyen szarba belekeverni!! Szégyelljék magukat!!
kukac50
Milliárdokért? Zuschlag 70 millióért 6,5 évet Aránytalan! Még az Én 8 osztályommal is így látom.Mennyit kapott a Bíró?
Kutyafüle
@Pilóta: Köszi minden választ, elolvastam Azért nem szúrtam magam tökön, annyit nem ér az egész:)) Földesi jó helyen van, a gyereket meg sajnálom a sok fölhajtás miatt.
Mindegyik szülője flúgos szerintem, elég baj ez egy gyereknek:((
kedwes
@Kutyafüle: Nocsak! Van különbség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.