Most már helyénvaló feltenni a költői kérdést: Orbán Viktor vajon jobban szereti a plagizáló típusú munkatársakat, mint az önálló gondolattal rendelkezőket? (Fotó: Pályi Zsófia/origo) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mi ezen a különös? A felcsúti mellett nincs helye önálló gondolatoknak vagy akartnak, a fidesz arról szól, orbán, orbán, orbán. Mindenki világos feltételekkel ment oda, mint például 2010-ben, amikor a fülkeforradalmárok áldásos tevékenységének köszönhetően boldog-boldogtalan beszabadult a Tisztelt Házba. Ki lett számukra adva az utasítás, hogy nehogy felszólaljanak, csak nyomják a gombot, a szájukat használják evésre, cserébe lesz zsíros fizu meg turkálás a közpénzben, de aki csak egyszer is kinyitja a száját, azaz szembe megy a turulsámán akaratával, azt úgy kivágják, mint a sz@rós macskát. A vezér még idejében eltávolított maga mellől mindenkit, aki egy kicsit is veszélyes lett volna a pozíciójára, akikben egy kis tehetség is mutatkozott arra, hogy esetleg egyszer átvegye a helyét. Csak olyanok maradtak meg körülötte, akik végtelenül lojálisak hozzá, vagy ahogy az utca embere egyszerűen mondja, seggnyalók. Voltaképp ez üt most vissza a kormányzásban is, mert egyszerűen senki nincs a fideszben, aki bármilyen szakmai segítséggel támogatná, na nem mintha ő elfogadna bármiféle tanácsot, de ha hajlana rá sem volna már kitől kérni, mivel nem szakemberek hanem őt csillogó szemmel imádó tapsgépek veszik körül.
Úgyhogy igen, orbán mellett tilos gondolkodni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@Dr.luigilongo60: 17:09
Elolvastad a cikket? Ugyanis, onnan az idézet!
Dr.luigilongo60
@Pilóta: Nem is vitatkoztam az állítással.

Csupán az az undórító, hogy sokan azt hiszik, hogy a fütyesz minden bűnét el lehet azzal fedni, hogy azonnal a szocikra is rászórják ugyanazokat a vádakat.

Ebben te is jó partner vagy.
A legfőbb probléma a következő:"A kérdés inkább az, hogy ezek az emberek hogyan jutottak ilyen magasra a magyar politikában. Nem tűnik a valóságtól elrugaszkodottnak az a feltételezés, hogy a magyar politikai életben a szabályok megkerülésének képessége, a stiklikre való nyitottság, valamint a lebukáskor való rezzenéstelen hazudozás az előrejutást nagyban segítő tulajdonságok."
Ez is egy idézet a cikkből.
Pilóta
@Dr.luigilongo60: Köszi az elismerést!
yazo64
A rendszerváltás környékén sokan éreztek olthatatlan vágyat a diploma megszerzésére...
profon
Nekem már nincs diplomám se Nobel díjam mert a Fülig Jimmy elnyerte :)
kukac50
Orbán emberei csak utánozni tudnak, saját elképzelésük,tapasztalatuk az ország vezetéséről nincs, ez az oka annak,hogy vita megbeszélés egyeztetés számolás nélkül,mindenre nyomják az igen gombot. Az nem jut eszükbe,hogy nemet nyomjanak,mert az lenne kedvező azok számára akik a parlamentbe juttatták Őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.