A legideálisabb esetben tartható lehet a kormány jövő évi hiánycélja, miszerint a deficit nem haladja meg a GDP 3 százalékát, azonban ennek elérése óriási növekedési és inflációs áldozatokat eredményez - mondta Oszkó Péter azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Haza és Haladás Közös kassza projektje keretében elkészült aktuális költségvetési kockázatelemzést ismertette.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@nahát: Mert ugye most nincs se hitel se megszorítás igaz? Annyira csőlátóak vagytok...a malévkiller-t meg bizonyítsad be mielőtt itt nekiállsz vádaskodni, máskölünben marad a cigánykirály és a bandájának a bűne, a ti primitív logikátokra alapozva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@guszty: a 21ezer milliárd államadósságból az elmúlt nyolc évben hoztatok össze 13ezer milliárdot. Megértem, hogy szégyelled, nem akarsz hallani se róla de, pont emiatt szopik az egész ország.
verőce21
@guszty: (14:29) Leragadt amiatt az egész ország sajnos egy pár évre.
Az egész ország szív miatta. Az EU-nak is csak most jutott eszébe a "túlzott deficit" eljárást megkövetelni. És ameddig az eljárás alatt vagyunk, addig folyamatosan fenyegethetik a Mo.-t az uniós pénzek folyósításának felfüggesztésével. Ezzel "sakkban" tudják tartani az országban az összes fejlesztést.
(A két nagyokos - EU és IMF - már egymással is vitatkoznak, hogy mit kérjenek még tőlünk, de nekünk ettől sem jobb, sajnos.)

@marlin: (12:50) Nekem hozzád nem volt kérdésem (és nincs is). Tisztelt érdeklődésedre a mondanivalómat pedig megírtam, amit fenntartok. Igyekezzél megtanulni a magyar nyelvet, ha valakitől kérdezni akarsz valamit, mert addig Te csak Félanalfabéta vagy!
(Látod, a megszólítást is nagybetűvel kell írni.) :)
verőce21
@dr. prédikátor: „szeresd a te hitedet, de ne ítéld el a másokét!”
entero
A Fidesz visszafele mutogat, az mszp a Fideszre mutogat. Mi lenne ha egy irányba mutogatnának már végre? Szép lenne ha egyszer a kormány és az ellenzék közösen dolgoznának egy nemzetért...de amint tudjuk ilyen soha nem lesz.
almosd
Milyen áldozatokkal ? életünket is .
Nakimaga
Egy blogból idézve;

"20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 milliárd dollár kamatot.
AZ eredmény: ma 135 milliárd dollárral tartozunk! "

Tulajdonképpen ,az adósságot visszafizettük ,ehhez már semmi közünk,de a Magyar Tarka jó fejőstehén! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.