Immár a nevére vette a Fidesz az eddig civil kezedeményezésnek beállított, Bajnai Gordont sározó kampányt - hívta fel a figyelmet STOPhoz eljuttatott közleményében a Haza és Haladás Egyesület.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Kíváncsi vagyok, vajon ki nem tudta eddig, hogy a Bajnai-Gyurcsány lejáratására beindított százmilliókba kerülő kampányta Fidesz ötlötte ki és pénzelte?

Kubatov úr, várom a pillanatot, amikor az országgyűlás alelnöke, Újhelyi István kiutasítja a teremből a hazugságon kapott fideszes képviselőket. (ugyan miért nem tette meg eddig?)
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: nem tudom, láttad e a Tv-ben, (melyiken, már nem tudom sajna) kisgyerek, agyműtétre lenne szüksége, csak Franciaországban van ilyen spec.klinika, 15 millió lenne a műtét, és tudna járni, beszélni. ÉS NINCS RÁ PÉNZ, NINCS RÁ KERET! De ilyen ostoba baromságra vannak 100 milliók! Miféle aljas rohadék ország lett kis hazánk???
nyanya001
Ezzel eljut odáig mint 2006-ban a " Rosszabbul élünk mint 4 éve plakáttal "!
Csak az a különbség, hogy most hatalmas az államháztartási hiány, recesszió van
és van bőr a képükön ilyenekre költeni !
Megérdemlitek a hatalmas bukást !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.