Róna Péter szerint – aki az LMP-kongresszus nyitóbeszédét mondta – nagy hibát követtek el Bajnaiék, mert az utóbbi napokban szemtelenül erőszakosan akarták bedarálni az LMP-t. A Hetek cikke. „Udvariasan, de meg akartak dolgozni, hogy én is álljak a csatlakozás pártjára, hogy az LMP már most csatlakozzon az Együtt 2014-hez, de én óva intettem őket, hogy ezt erőltessék. Ha rosszul van feltéve a kérdés, akkor önfeladásnak tűnik a javaslat. Azt is mondtam, hogy ne küldjenek csatlakozási szerződést, mert az erőszaknak fog tűnni. Az volt a válasz, hogy ezt már eldöntötték” – magyarázta a Heteknek Róna, aki éppen ezért nagyon elhibázottnak tartja, sőt egyenesen bűnnek minősítette, hogy a kongresszus előtt három nappal postázta az LMP-nek a csatlakozási szerződést az Együtt 2014.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Schiffer nyilatkozik, az LMP frakciója pedig döntött. Nem állnak Schiffer mellé, azt mondták, egye meg, amit főzött, de kést, villát nem adnak hozzá. Egyébként ezek a cikkek is az Együtt 2014 elleni stratégia. Ha nem tartanának tőle, nem lenne tele az ország a lejárató kampánnyal. A mérsékeltebb LMP szárny tudja, soha többet nem jutnak be a parlamentbe egyesülés nélkül. De ellenzéki összefogás nélkül sincs kormányváltás 2014-ben. Remélem, önös politikai érdekét valamennyi ellenzéki párt háttérbe szorítja. Ha nem, verhetik a falba a fejüket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@vukkocska: Ezek olyan "izzadtságszagúak"!!
Tódi megkapja az ukázt a "központból" és "jön"!!
keresztapa
@vukkocska: Kedves vágyaink, olyan távol vannak, mint álmaink a valósághoz, életünkre
nem jellemző az álmaink , vágyaink beteljesülése, annál inkább a várakozás a beteljesületlenre ami mindég késésbe van, elvárásunktól!
eötvös
Sajátságos az a megnyilvánulás, ahogy Vukkocska reagál a senkifia által közölt tényekre, melyben Bajnai szerepét és működését igen szárazon és találóan leírja. Tehát a tények sora az ezzel nem egyet értőknek csak "vélemény". Ez bizony nem vezet sehova, bár úgy látom, hogy a vitatkozók általában nem megoldást keresnek, csak saját zsigerileg becsontosodott, hovatartozásuk szerinti meggyőződésüket közlik érvek helyett. Ugyan jó érzéssel olvasom ennek a fórumnak a hozzászólásait, de főleg abból a szempontból, hogy itt (még) kultúrált hangon folyik az eszmecsere.
senkifia68
@vukkocska: Csupán azt kérem tőled, hogy azon gondolkozz el, hogy a Bajnai által kezdeményezett megszorító intézkedések bevételei hova lettek, ha az IMF hitelt nem fizették abból?
Mert eddigi tudomásom szerint az IMF hitelt az államháztartási egyensúly megteremtésére kellett felvenni! Ha tehát az IMF hitelből "helyreállította" Bajnai az egyensúlyt (ami már csak azért sem igaz, mert sem a 2004-től folyó kötelességszegési eljárásokat nem állította le az EU, a Malév privatizációért milliárdos büntetést kapott a magyar állam, ami szintén a Bajnai kormány műve és az államháztartási hiány sem lett kevesebb) ÉS NEM KELLETT FIZETNIE a hitel törlesztő részleteit egy évig, akkor mi értelme volt a megszorításoknak és hova lett a pénz?
vukkocska
@senkifia68: ilyenekjet már írtál nekem. :) Engedd meg, hogy azokon gondolkozzam, ami számomra fontos. Miért erőszakoskodsz? Legyen elég, hogy én másként gondolom.
senkifia68
Elnézésed kérem vukkocska, nem erőszakoskodtam csupán kértem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.