Orbán Viktort kizárólag akkor lehet megérteni, ha megismerjük futballal való kapcsolatát, állítja a magyar kormányfőről írt könyvében Igor Janke. A lengyel Rzeczpospolita című lap szerkesztője úgy véli, Orbánt sokan azért nem tudják hová tenni külföldön, mert politikustól szokatlan módon mindent újjá akar építeni a kommunizmus romjain – véglegesen meg akarja változtatni a régi rendszert. Janke 2010 óta kutatta a miniszterelnök életét, és magyar kormánytagoktól Orbán Viktor felcsúti edzőjén át Fodor Gáborig mindenkivel elmeséltette gondolatait, a kötetnek pedig A csatár – Orbán Viktor története címet választotta. A vele készített interjúnkban elmondja, mivel vált Orbán az európai paletta egyedülálló politikusává, milyen kommunikációs hibákat kellene kiküszöbölnie, és hogy miért a Volt egyszer egy vadnyugat a kedvenc filmje.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ha ez a derék lengyel ennyire imádja kedvenc diktátorunkat, nem kéne neki ajándékozni? Én mindenesetre lemondok a javára 0rbán 10 milliomod részéről. Tartok tőle, ha nagyon megnéznénk, a 2/3-át is odaajándékozná ez a tékozló nép.
És hogy melyik 2/3-ot? Hát legyen a lényeg, térdtől fölfele. Azok az arany lábak akár maradhatnak is - ha már épít magának saját helyet ahol rugdalózhat.
Hellcat
Húha ez ám az odaadó seggnyalás...ez beért a meleg szarig...
sza
@verőce21: Neked bedugult a füled, hogy nem hallod meg az ordítást?
silber13
@dubitus: Na igen! Lengyel "testvérünk" fixa ideája, mélynövésű csúti Vitéz Belizárunk örökérvényességű credoja, melynek igazát egy percig sem vonja kétségbe. Ez pedig az " ego sum via, veritas et vita ".. Ami szerfelett nagyképűnek hitvallásnak tűnik, kiváltképp a felcsúti Lancelottól .
silber13
Hejj emberek! Ha szegény Händel mostélne, a " Messiás " Allelujáját, bizonnyal Viktor magasztalására írta volna. Bach - szerényebb lévén - , megelégedne a "Paraszt kantáta " ajánlásával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.