Bajnai Gordont is felelősség terheli Magyarország 2002 és 2010 közötti eladósodásáért, amellyel a Századvég kutatóintézet felmérése alapján a megkérdezettek ötvenöt százaléka egyetért. A kutatás szerint a válaszadók harmincöt százaléka ezt másként gondolja, míg minden tizedik válaszadó nem tudott, vagy nem akart véleményt formálni. Csak a magukat baloldalinak vallók között vannak kisebbségben azok, akik szerint nem terheli felelősség az exkormányfőt az eladósodással kapcsolatban, ám minden más csoport esetében abszolút többségben vannak azok, akik Bajnait is hibásnak tartják a 2002 és 2010 közötti folyamatokért. A magukat jobboldalinak vallók nyolcvankét százaléka szerint a volt miniszterelnök is felelős a felhalmozott államadósságért, a középen állók ötvenkilenc, a magukat besorolni nem tudók hatvannégy százaléka szintén így gondolja. Hasonlóan vélekednek abban a kérdésben is, mennyire felelős Bajnai Magyarország nehéz gazdasági helyzete miatt: a megkérdezettek ötvennyolc...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
No, szóval még egy kis matematika!
Az elmúlt 22 évben kormányfő volt:
Orbán Viktor 6 év,
Gyurcsány Ferenc 5 év,
Horn Gyula 4 év,
Antal József 3 év,
Meggyesi Péter 2 év,
Boross Péter 1 év,
Bajnai Gordon 1 év!
Ebből biztosan látszik, hogy az összes államadósságért, csak is Bajnai Gordon lehet a felelős!
Mondja, valami elvetemült, aki még azt is állítja, hogy "magyarok fele szerint"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Orbán kitartottjai úgy számláznak nekik ahogy rendelnek a szófosói!-agymosás van ráengedve a lakósságra.
A mozgó hirdetési felületek a legnagyobb szemétségek.Prömier plánba lejárató kampány amit kíváncsi lennék ki fizet!
Ausztria is tele van a negatív kampány gusztustalanságainak hírével.
Budapest utcáin hever a megosztottság türelmetlensége és az apátia keveréke.A tömegközlekedés botrányosan alacsony színvonalú és ezzel szemben nagyon drága.
kacsa0707
Ezek szerint fele gondolkodik, és látja az igazságot.
bakegya
@overdose: hallottam erről,de sajnos nem mehetek fel az oldalra,de biztos hogy igaz mert a szomszédom lett egy ideig az egyik családtag,de aztán átruházták a jóakarójukra,mert az EU pénzt gondolom másra költhették.47 millió,vissza nem térítendő támogatás volt abban az időben.Ez egy volt tsz.szőlő birtok a Balaton-felvidéken.Ma is a hazatelepült művelteti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.