A Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval folytatott tárgyalások során nem csak az lehet eredmény, ha meg tudunk állapodni - mondta Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter egy budapesti konferencián kedden.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ekkora lózungot ritkán hallani. Ez az a nesze semmi fogd meg jól. Persze, hogy nem akarnak megállapodni, mert a tartalékra ácsingóznak, amit meg is kapnak a bankvezér cserével.
marlin
Nem is az IMF megállapodás izgat, inkább az ország valutatartalékaiért aggódom!! tudniillik az egész pávatáncolás arra megy ki, hogy azt még lenyúlják, aztán felőlük jöhet a világvége is!! :-((
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: @marlin: már nem sokat kell addig páváskodniuk, ha jól rémlik márciusban megy Simor, és jöhet a tapsi-tapsi, dőzsi-dőzsi! Na de ha azt eltüntetik a ... -szigetekre, mint a magánnyugdíjakat, akkor lesz itt igazi nagy reccs! Csak azt ők már milliárdosokként (néhányuk már átlépte a milliárdos határt) fogják valamerre végigröhögni.
kkalman
Ha a Nemzeti Bank valutatartalékára fáj a foguk, márpedig nagyon úgy néz ki, akkor ez a legaljasabb hazaáruló banda, amelyik valaha is irányította az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.