Szijjártó Péter a hét második felében ismét Azerbajdzsánba utazik egy nagyobb üzleti delegáció élén. A politikussal utazik a Baku iránt érdeklődő Wizz Air képviselője is, a delegáció jelenlétében pedig átadják Magyarország Házát az azeri fővárosban - írja egy helyi lap.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
@honeykiss: gyilkosokat termelik sorozatban!
dubitus
Az ókori rómaiak megmondották: "Similis simile gaudet!", amit kis nyelvi csavarral így lehet magarra áttenni: "Madarat tolláról, embert barátjáról!"
Bár mi, magyarok nem tehetünk arról, hogy az itteni NATO tanfolyamra egy aljas lekületű azeri katonatiszt lett akkreditálva, - hiszem, hogy ők sem tudták, ezért nem róható fel, - aki képes katonatársát, "fegyverbarátját" annak alvása közben baltával szétverni fejét.
Arról már inkább tehetünk, hogy az illető most lett otthon nemzeti hős, mert ha nem adjuk vissza, még várnia kellet volna jópár évet rá.
.
Azt viszont szégyenlem, hogy olyan vezetése van országunknak, aki azokkal barátkozik, akik egy alávaló aljas orgyilkost nemzeti hőssé magasztalnak!
almosd
Petike a diktatórikus módszereket ment tanulni amit majd a magyar házban fognak oktatni,és lehet hogy szereti a kumiszt amitől még komiszabb lesz.
human
"Azerbajdzsán egy autokratikus, tekintélyelvű ország, amelyet nemzetközi jogvédő szervezetek szerint kifejezetten diktatórikus eszközökkel irányít elnöke, Ilham Alijev."
Ha a ballibisek barátkoznának véreskezű hatalmakkal, vagy tették volna csak a felét azoknak a melléfogásoknak, idióta nemzetközi nyilatkozatoknak amit ők tettek, már fél Budapest lángokban állna.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: tévedsz, ott rengeteg magyar van! Nézz utána! :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.