Orbán Viktort ekézi mai bejegyzésében a Varánusz blog annak kapcsán, hogy az Alkotmánybíróság hétfőn kimondta: alkotmányellenes a "hajléktalanság büntethetőségét" lehetővé tévő rendelkezés, amire a miniszterelnök úgy reagált, hogy hát akkor majd módosítják az alkotmányt.

Magyarország miniszterelnöke életszerűtlennek nyilvánít egy Alkotmányírósági döntést, mert az éppen pont nem egyezik a saját, és így a pártja elképzeléseivel. Sőt, vindikálja magának a jogot, hogy az AB döntés hatására ismét átfaragja az alaptörvényt ahogy a regisztráció esetében is szó nélkül megtette – írják.

Az állam én vagyok, a nép én vagyok, a magyarok én vagyok téziseket Szeretett Vezérünk tegnap az Alkotmánybíróság is én vagyok taggal bővítette. Mert milyen Alkotmánybíróság már az olyan, amelyik a fejének néma és ütemes fel-le bicegtetése helyett "életszerűtlen" döntéseket hoz. Ezt úgy tessék érteni, hogy a hajléktalanok baszogatása, a tulajdonuk dózerrel eltúrása és az ebből fakadó bírósági per például életszerű, a civilizált rendezési forma meg nem életszerű. Meg ugye azt is úgy tessék érteni, hogy az alaptörvény alapján hozott döntés életszerűetlen, de Orbán Viktor ezt felülbíráló személyi döntései életszerűek.

A teljes bejegyzés a Varánusz blogon olvasható >>>

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: mint a sajátjait. És mint minket. Igazi c. mentalitás. Rasszista voltam?? NeM!!! Csak realista!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@sasi1115: Sosem adtam ki magam más párt szimpatizánsának(kaptam is ezért itt kezdetektől "jóindulatú megjegyzéseket"), úgyhogy erről hozzál elő példákat, mert már csak üres hazugságokat pufogtatsz!

Itt a "Képtalálatok"-nál mindjárt találsz is egyet, amit olyannyira keresel. :)

www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&channel=s&hl=hu&source=hp&biw=&bih=&q=M%C3%A1ty%C3%A1s-kir%C3%A1ly&btnG=Google+keres%C3%A9s&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l

De tudod jól, hogy én nem erről az "egy bizonyos"-ról írtam(!), ezt már nem sajátíthatja ki senki Te Fafejű!
verőce21
@sasi1115: "puffogtatsz"! - is jó természetesen, úgy még nyomatékosabb!
Gyuri Géderről
Nem csak, hogy leszarja, hanem laponként törli ki vele a hátsóját, és megeteti velünk.
Úgy gondolom, igen csak nem kéne hagyni. A viccelődéssel semmire sem megy az országnépe. Vagy röhögünk a saját hülyeségünkön!
kukac50
Milyen alaptörvény az amit naponta változtatni kell?
Olyan legyen az alaptörvény amit be lehet, be kell tartani és évtízedekig nem kell változtatni rajta.
excep
mondjuk azt én is meg az orbán pofáját is de az tény hogy aljasság ez a regisztrálás kilóg a lóláb csak a hülye nem látja hogy a fidesz be akarja betonozni magát de hogy mért??? az ország nagy része utálja mint a szart

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.