Az MSZP elnöke szerint kétszer fogják legyőzni Orbán Viktor miniszterelnököt; először a regisztráció idején, majd az országgyűlési választáson. Mesterházy Attila vasárnap, az MTI-nek megküldött heti írásában úgy fogalmazott: "Orbánt a saját maga által tákolt szabályok se tarthatják hatalmon".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Manno István: De csak a fanok és fannék,valamint a pártidióták szerint.!!!
tobikamama
@Manno István: Mért most jobb,mindig azt szidjuk aki kormányon van legyen valaki már bölcs és mondja meg előre,hogy ki akarna nekünk segíteni,aztán le lehet szarni mindenkit.
tobikamama
@Manno István: Az nemfog bekövetkezni,tuti.
nemkati
@Manno István: Na például emiatt is jó lenne, ha minél többen bejutnának a felsőoktatásba.
tobikamama
Én azt csinálnám,hogy mindenkit aki most a Parlamentbe van 200 km körzetbe tiltanám ki nehogy a Parlament közelébe tudjon férkőzni,mert annyi kárt okoztak,a rendszerváltás előtt után,hogy legyen ember aki Magyarországot helyre tudná állítani,itt a koropciós tárgyaláson kívül semmi nemzajlik,mért kell 250 éves titokba tartani bármilyen szerződést,hát nem meri nyilvánosan elmondani,hogy mit irt alá a mi pénzünkön,ez nevetséges.Még a takarítókat is,a padokat lefertőtlenítenem,és tiszta vizet szolgánék fel,és olyan emberekkel tölteném fel a padsorokat 100 leggazdagabb emberrel,hogy amit össze harácsoltak,most abból az országot vezessék tovább.
mátmar
Csak egyszer kéne!!! De ahhoz Kéne a többség által vállalható program és egy hiteles személy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.