Amíg az MSZP kormányzati politikája a bankok és a multinacionális cégek védelméről szólt, addig az Orbán-kormány a családok védelmét tűzte ki célul - írta hétfői közleményében a költségvetési bizottság fideszes alelnöke.

Puskás Imre az MSZP-s Szekeres Imre sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. A szocialista politikus az életszínvonal további csökkenését vetítette előre. A kormánypárti képviselő válasza szerint bár a szocialisták programjuk ismertetésekor gazdaságpolitikai fordulatról, növekedésről beszélnek, ismert, hogy mit csináltak 2010 előtt.

A szocialisták felelőtlen politizálásukkal devizahitelesek tömegeit taszították adósságcsapdába, kormányzásuk alatt számos alkalommal emelték meg a háztartások rezsiköltségeit, 2009-ben pedig az elmúlt évtizedek legnagyobb visszaesését produkálta a magyar gazdaság - írta Puskás Imre.

"Ezzel szemben a Fidesz receptje a következő: mentőöv a 2002 és 2010 között eladósodott családoknak és önkormányzatoknak, rezsicsökkentés, munkahelyvédelmi akcióterv, adósságcsökkentés" - közölte a fideszes politikus.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
@entero: azt az egymilliót megteremtik lesz neki!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@entero: 00:14-re
Még csak annyit, hogy az értelmesebbje nem a megváltót várja Bajnaiban, hanem -mint ahogy az 1 éves min. elnöksége idején tette-, megállítsa az ország lejtmenetét, mert a fidesz áldásos tevékenysége vetekszik a gazdasági válság okozta károkkal, amit végül is jól tudott kezelni...
entero
@marlin: Lehet hogy humoristának kellett volna mennem??? :-))
entero
@adrenalink: Oké, hidd azt hogy ez így lesz. Szavazz Bajnaiékra, de ha nyernek ne szidd őket soha, elvégre aki rájuk szavaz, nem lesz joga hozzá.
adrenalink
@entero: Lehet, hogy nekem kicsit biztosabb alapom van Bajnaiban hinni, mint Neked Orbánban...:)
excep
az anyját védje mióta ő kormányoz a családok nyomorognak fáznak huzon a rohadt francba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.