A Tárki közvélemény-kutatása szerint a rendszerváltás óta kormányzó összes miniszterelnök munkáját étékelő válaszadók Orbán Viktor második kormányzását minősítik a leggyengébbnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az már biztos! A Népe nem érdekli csak a pénz a hatalom,és ezt egy csomó hamis diplomással körbe védve magát
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@sziráki ágnes: Mindenre fel kell készülni. Ki tudja, nehogy leszakadjon az Erzsébet híd...:-))
gabrella
A fideszes idiótasággal az egykulcsos adójukkal teljesen tönkre vágják az országot!!!
Hogy nem veszik észre???
sza
@entero: Aha ! Így is fel lehet fogni! De ez nem csak a diákok tüntetése...
hajduferenc52
@QQCSI: a pékség dolgozói mondjanak le a több bérről a másik javára mert akkor azt nem kell kirúgni ,van munkás szolidaritás ... ezért volt a másik rendszerben több munkahely mert a főnőkők bére sem volt tízszerese a mostaniaknak, sokkal szolidabbak voltak a bérek ,és mindenkinek volt munkahelye...ellentétben a mostanival !!!
QQCSI
@hajduferenc52: Ez nem egészen így van. A kormány döntést hozott, amit a vállalkozó köteles betartani, tehát emelnie kell a minimálbért.Ha a pékek szolidárisak egymással, akkor nem rúg ki a vállalkozó senkit, de mindenkinek csökken a bére! Szerinted ez korrekt?
Ez egy elvi kérdés, mert a valóságban az lesz, hogy a vállalkozók az állam felé csökkentett munkaidőben alkalmazzák a dolgozókat a megspórolt pénzt meg zsebbe kapják az emberek. Ez pedig senkinek nem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.