Brent Hartley, az Egyesült Államok külügyminisztériumának európai és eurázsiai ügyekért felelős helyettes államtitkára elismerését fejezte ki azért, hogy a kormány reagált és elítélte Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő kijelentéseit - közölte az amerikai nagykövetség kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kijafaszeza Hartley, az USA külügyminisztériumának európai, eurázsiai és félázsiai ügyekért felelős helyettes államtitkára megdícsérte a félázsiai baltás baltazár kurmányt mert három nap késéssel ugyan de elítélte a zsidólistát szorgalmazó jobbikos képviselő kijelentéseit.
kukac50
Sajnos nem a jó gazdasági helyzetért dicsérte, hanem egy rosszul kiejtett mondatért.
Szelektálni kellene a kormány tagjait,mert vannak ott olyanok akiknek semmi helye nem volna az ország dolgainak beleszólásába.
Hellcat
Jaaaaa csak ezért...ja hát ez lófasz...
vilifater
@Dr. Felipe: Az a " félázsiai baltás baltazár kurmány",a zsidók bábjai kormányt " "fedezte" :Bonyolultabb a történet a zsínfalak mögött, a háttérhatalmakkal ,mint gondolnád. A CIA meg valóban abban bízott ,hogy 1992-93 után újra egymásnak fognak esni,és bevonulhatnak a békefentartók. Ezzel megbénítva,de legalábbis megnehezítve az Oroszország,és Irán közti kereskedelmi,és fegyverutánpótlási útvonalakat,melyek Oszétián,és Örményországon keresztül húzódnak.De ehelyett csak minket csesztettek az Örmények.(meg a hülye szocik is) Tehát egy nagyszabásu terv részét képezte volna,melynek célja Irán " "bekerítése " (ezért küldenek zsoldosokat Sziriába is ,mert ott meg ba@a a csőrüket az Orosz támaszpont )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.