Nem működött az eddigi oktatási modell a munkaerőpiac szempontjából - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerdán reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Érdekes. Azért több, mint 40 évig eldöcögött valahogy. Most kell rájönnöm, hogy az oktatási rendszer, mely kiváló szakembereket képzett anno, nem életképes. Ez de kár 8-) És mennyi ökör...
DR Eric CARTMEN
@Rézangyal: Sajnos igaza Parragh elvtársnak! Nézd meg, miket-kiket nevelt ki az a rendszer!!! Orbánt-Kövért -Deutchot- Rogánt. Ezt a "szinvonalat" tényleg nem lehet tovább tűrni.
Csizmás Kond
@Rézangyal: Persze eldöcögött, de nézd meg az utolsó évtizedeket miket és kinek tanítottak, és ki finanszírozta.
Rézangyal
@Csizmás Kond: Én a gengszter váltás előtti időről beszélek. Azokról, akiknek az oklevele, diplomája mögött igazi teljesítmény van. A gengszter váltás utáni oklevelekről, diplomákról vagy rosszat, vagy semmit!
Csizmás Kond
@Rézangyal: Az idő alatt mindent tudott állani a kormány mert a jövedelem az övé volt, de a privatizélés után már a saját fenntartása is segítségre szorult, nemhogy külföldnek tudjon taníttatni.
overdose
Egyik napról a másikra jutott Parragh eszébe,fizessék ők is ki az egyetemi tandijat! Harragh nem nyugdijas? kettöt nem lehet felvenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.