A Medián novemberi felmérése szerint az Együtt 2014 októberhez képest elvesztette támogatói 30%-át, a teljes népességben 14-ről 10, a biztos szavazó pártválasztók körében 22-ről 16 százalékra csökkent a szervezet támogatottsága.

De indokolt-e bármi ilyen, a statisztikai hibahatárt meghaladó népszerűségváltozást egy hónap alatt, november végéig, amikor a kutatás készült? Aligha - írja a Mandiner.

Sokkal valószínűbb, hogy arról van szó, amit egy hónapja már feszegettek: a Medián módszertani hibát vétett októberi kutatásában. További részletek a Mandiner oldalán >>>

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
Sokan drukkolunk az Együtt 2014 -nek.
Most Bajnaira mélységesen, sajnálatosan mocskosan szálltak rá, céljuk tönkretenni, ha már perekkel nem lehetett, akkor kommunikációval, lejáratással, a családja szétverésével. Ennek az Orbánnak és csatlósainak semmi sem drága, orbán már csak igazán tudhatja a volt párttitkár apjától, hogy kell ezeket megszervezni, "elintézni".

HAJRÁ az EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRT. Igen, el tudom képzelni, hogy Bajnai nem szerepekről, hanem tartalomról akar tárgyalni és fog is. Most a helyzet magaslatára kell állnia az ellenzéki - jobb kivételével - politikusoknak és nem poziciókkal foglalkozni, hanem ebben az utolsó pillanatban az ország és népének érdekét EGYÜTT képviselni, ÉLHETŐ ÉLETET BIZTOSÍTANI MINDEN EGYES EMBERNEK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@coni: Hagyni kell @entero: -t ábrándozni,
álmodozni, majd felébred, ha hozzáér a melegpopsi a hideg csempéhez!! :))
entero
@dzurinda: Na ez kétségtelen, hogy fogalmam sincs kivel fognak összeállni. Számomra szimpatikus párt nincs a mostaniak között. Ez még érdekes lehet.
dzurinda
@entero: Na ez az- milyen összetételű lesz a következő kormány?

Egy szerintem simán elképzelhető eredmény:
Fidesz: 40%
MSZP: 25%
Együtt 2014: 15%
Jobbik: 10%
LMP: 5%
Egyéb: 5%

Ilyenkor ki mit csinálna? Lehet, hogy nem alakulna kormány, és új választások lennének.
entero
@dzurinda: Szerintem az MSZP eltúlzott. Remélem viszont hogy a Jobbikkal nem áll majd össze. A válaszra 2014 - ig még várnunk kell.
sza
@entero: Mi a fenét ugrálsz annyit , ha fáj a térded?
entero
@sziráki ágnes: Mert szeretem ezt a sportot. Amíg valamennyire is bírom csinálni fogom. Viszont nem biztos hogy el tudok menni holnap, a két kicsi már kétszer hányt ma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.