Feladta magát a rendőrségen az a 29 éves asszony, aki csütörtök reggel, mosonmagyaróvári otthonából magával vitte három éves kisfiát és autójával a helyi bányatóhoz hajtott.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Nem hiszem el, hogy egy fürdőszoba ajtót nem tudott áttörni az apa. Talán tényleg nem is sejtette, hogy mire készülhet a ringyó. Szegény ember, egész élete tönkrement.

Ezt a nőt nem is tudom, hogy hogyan nyomorgatnám egész életében. Talán annyira, hogy minden percében azért könyörögjön, hogy végre meghalhasson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@darwin: Teljesen mindegy ki követ el ilyet. A lényeg a kisfiú, aki élt 3 évet egy elmebeteg aljas nő kirohanása miatt. Saját magát kellett volna megölnie, nem a kicsit. Remélem a börtönben megteszik helyette mások. Nyugodj békében kicsi fiú.
musicnummer1
Szörnyüüüüüüüü!!!
és a cikk irója:
Gyermekével végzett az anya:
Hatásosabb lett volna igy :
Gyermekével végzett az idegbeteg mocskos kurva !!!
Rohadjon meg az ilyen tetü életfogytiglanig a sitten...
Bent remélem kezelésbe veszik a többi elitélt Nök !!!
Bocsi, hogy nem találtam szebb szavakat !!!
zilikutya
Szörnyű! Az ilyen nem anya! Biztos vagyok benne, hogy a börtönben a többi elítélt
"lerendezi"! Remélem, megteszik, amit az igazságszolgáltatás nem tehet meg!
SELIG
@darwin: A bosszú nem megoldás, de sajnos ahogy írtam a Ptk. családjog nagyon anyapárti. Nem nagyon foglalkoznak a háttérrel. Csak nagyon durva esetekben mérlegelnek. A nők meg utána, hogy mit csinálnak a gyerekkel az már nem érdekli a szerveket. Persze azt mondom férfiak közt legalább ugyanannyi a bűnös váláskor, de a gyerekláthatás joga az elhagyott apáknál kriminális. Arról nem is beszélve, hogy mennyire ki van tévve a nő szeszélyeinek és bosszúhajlamának. Jogorvoslat ilyenkor már persze nagyon kevés van, és a gyerek lesz minden esetben a vesztes.
Zsoel
@darwin: Természetesen van ellenpélda is, nem is állítottam az ellenkezőjét. De összességében mégis azt látom a híradásokból, amit írtam. A férfiak sokkal inkább a nyers erőszak hívei: ha gondjuk van életük párjával, többnyire ordítoznak vele, felpofozzák, bántalmazzák, összeverik, rosszabb esetben meg is ölik. Az előre gondosan kitervelt, közvetett bosszú (miszerint a gyermeken keresztül "büntetnek") inkább a nők fegyvere.
darwin
@Zsoel: Ismétlem magam.Tény,hogy az apák egy része a nőt tulajdonnak,a gyermeket járuléknak tartja.Vannak kivételek,de elenyésző.Ha egy kapcsolat félre megy, a hímnemű tag /nem az apa! / lelép,új hely,új gyerek,majd onnan is el.Gyerektartás semmi,látogatás semmi.Vannak ellenpéldák,az olyan APÁK,akik az életüket adnák a gyerekért,le a fejfedővel előttük,de most statisztikáról volt szó.A lelki terror valóban a nők fegyvere,sok esetben az egyetlen.De ez nagyon ritkán a gyermek ellen irányul.Nagyobb hírverést kap az ilyen eset,mert ritka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.