Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke Áder János köztársasági elnökhöz fordul hét idén nyugdíjazott bíró újrakinevezése érdekében pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
Ez így való. Ha a bírákkal ilyen jogsértés történt, akkor újra ki kell nevezni őket és kárpótolni is kell az elszenvedett sérelmekért.
A rokkant nyugdíjaktól megfosztottakat pedig az régi és igazi státuszukba kellene visszahelyezni,ha kiderült, hogy mégis betegek és a nagy költözködések és átszervezések miatt később megállapították a rokkant ellátást a részükre, szintén az azóta elszenvedett sérelmekért, anyagi ellehetetlenülésért, vagy a sokkal későbben megítélt és alacsonyabb összegű ellátásért. Ami kedvezmény pedig megillette őket / nyugdíjas bérlet az utazáshoz és az is el lett véve tőlük / azt is vissza kellene állítani. A bírák közül senki sem vetett véget életének, de bizony ezek között a rokkantak között sokan életüket, lakásukat, mindenüket vesztették a jogsértések elszenvedése miatt. / A költözés a Vajda Péter utcából a Thököly útra, az átszervezés pedig a Nyugdíjbiztosítónál a Nyugdíjügyek és Rokkant ügyek szétválasztását értem alatta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.