De legalább hazudni tudna ez a szerencsétlen rendesen. Akkor talán nem lenne az az érzése az embernek, hogy már habonyárpi is rohadtul unja ezt az egészet, és amit látunk az arcán az nem a kudarcok okozta dühödt tikkelés, hanem sorozatos kikacsintás: ni(!), én elérem nála, hogy a nagyon nagy hülyéből istentelenül nagy marhát is képes legyen csinálni magából. Viktor pedig akár a svájci óramű úgy működik, és tádám, teljes a siker. Az éppen normakontrollra utalt regisztrációra a mondás szerint azért van szükség, mert határon túli állampolgárainkról nincs címjegyzék. Annyira nincs, hogy szinte már a határon belüliekről sincs, ezt mondja ezen a videón is az egyfejű a saját szájával a negyvenedik másodperctől. Aztán mit tesz Isten, a Magyar Közlönyt lapozgatva érdekes kormányhatározatra lesz figyelmes a határon belüli, regisztrációra kényszerített választópolgár. Aszongya: nemzeti konzultáció lesz a határon túliakkal. Levélben. A nemlétező címlista alapján.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
AZ ÉG KÉK - AZ ORBÁN HAZUDIK!!
AXIÓMA!! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Megint hülyére akarnak minket venni !!! Azok akik felvették a magyar állampolgárságot címük megadása nélkül nem tehették volna. Na erre mondják hamarabb útól lehet érni a hazug embert mint a sánta kutyát.
scandináv
@overdose: Minden hazugság a levegővételnél kezdődik :)
lajospapa
Kár, hogy csak most jövünk rá a hazugságokra, de jobb későn mint soha!
kedwes
@szaboria1: Valóban ez lenne az igény, de az előéletükről is számot kellene adni, ami szintén hiányos, mint az ukrán nyugdíjasoknál.
DR Eric CARTMEN
Ez azért sajtótörténeti mélypont: a Magyar Nemzet címlapon listázza diakönkormányzati vezetők tanulmányi adatait, es persze fény derül az egyetemek pazarló gazdálkodására is. Lelki szemeim előtt már látom a képeket a Hawaii partokon dőzsölő rektorokró

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.