A miniszterelnök, jogász végzettségével a söntésből kilépve úgy megálmodhatja az oktatás „teljes átalakítását”, három napos határidővel, hogy a felelős miniszter meg sem kérdezi, miután a nagy tervről levélben értesítik: hogy, ezt így hogy? Hogy egy országot nem kocsmából irányítanak?

Feltöltő: Komjaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Komjaga
Tényleg senkit nem zavar, hogy a miniszterelnök egy kocsmából kézivezérli az országot?

Most meg nem megy be a parlamentbe, mert fáj a foga: index.hu/belfold/2012/12/17/nem_lesz_orban-beszed_a_parlamentben/
Komjaga
Meg úgy sem volt semmi érdekes Brüsszelben... Épp az Európai Föderáció megteremtésének első lépést fogadta el az EU-csúcs. Semmi érdekes. index.hu/kulfold/2012/12/14/erjen-e_frankfurtig_az_otp_poraza/
Szabotázs
@Komjaga: Igazából Hoffmann mondta el a megoldást: "Az oktatási államtitkár arra számít, meglódul a felsőoktatásba jelentkezők száma azzal, hogy nem lesznek keretszámok. Hoffmann Rózsa ezt a Fidesz-KDNP hétfői frakcióüléséről távozóban közölte újságírói kérdésre." Megoldódik az egész, mert nem lesznek se egyetemisták, se egyetemek...
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Azt hiszem megpróbálom a cégemet is egy kocsmából két feles között hegedű hangjára irányítani ! Ha ez sem jön be akkor semmi :))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: na vazze, ebben nagyon önzetlenül, és készségesen segítenélek, időkorlátok nélkül! :)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Miközben elmorzsolok egy könnycseppet ,megnézem ,hogy a pénztárcám megengedi e ,hogy önzetlenségeddel visszaéljek :))
nemkati
@Komjaga: Szombaton a kocsmában a Fidesz jövendő vezetőivel, fidelitasos fiatalokkal egyezett meg a felsőoktatási reformban. Aztán megfájdult a foga (most éppen vajon mire?), és azóta ráhagyta az egészet Balogra. Siralmas ez az egész kulturális kormányzat és kommunikáció, de hogy hazudnak éjjel-nappal, az napnál világosabb.
kukac50
Úgy is működik az ország mintha egy részeg ember irányítana. Nem szava hihető elfelejti tegnap mit ígért. óránként mást mond.
profon
A megfelelés kényszer a saját gondolatok hiányára utal !
Komjaga
@nemkati: A nagy szombati üzenet eredménye itt látható: www.parlament.hu/irom39/09401/09401-0013.pdf nem vitték túlzásba a nagy "felsőoktatási reformot", kíváncsi vagyok, hogy a sok hülyítést meg félrebeszélést követően végül szerdán milyen eredménye lesz az egésznek
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ezen bexartam a röhögéstől, ma volt a parlamentben, az oktatásügyről (is). Bár ne lenne igaz: "Önök olyanok, mint régen a lámpaoltogatók! Minél tovább haladnak, annál sötétebb lesz!" Hát ez telitalálat volt!
Komjaga
@GeoCravker: Jól megvezették szegény srácokat, bár az is eredmény, hogy így torzított formában egyáltalán valamit beolvastak. Legközelebb remélem nem lesznek már ilyen hiszékenyek...
GeoCravker
@Komjaga: Azonban az is nyilvánvaló, hogy mégis meghátráltak. Tehát újabb tégla lazult meg a hatalom falában.
Komjaga
@GeoCravker: csak bírjuk ki, ha ebben a tempóban omlik a fal... de egyébként persze, eredménynek eredmény

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.