A rendőrség csütörtökre virradóra elengedette mind a három, a diáktüntetéssel kapcsolatban előállított diákot a IV. kerületi rendőrkapitányságról. A három előállított diák közül az egyik fiatalkorú. A két kiengedett nagykorú diák az V. kerületi Rendőrkapitányság elé ment, társaik egy kis csoportja ugyanis itt várt szabadulásukra. A BRFK tájékoztatása szerint a szabálysértési hatóság gyülekezési joggal visszaélés szabálysértésének elkövetése miatt figyelmeztetésben részesítette a Budapest V., Széchenyi Lánchíd hídszerkezetéről illetve a Budapest V., Széchenyi Lánchíd pesti hídfőjétől 2012. december 19-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságára előállított három fiatalembert.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Nem szégyenli magát ez a seggpötty? a gyerekeket bilincsben vitetti el mert meg merik mondani az igazat! fogtok még a 2006-os puccsért felelni amit ti okoztatok mocskos banda !Miért nem áll ki eléjük? csak mikor a lefizetett békemenet van fújjjj búkta,nyalhat most a nyugdijasoknak meg a 10%-rezsivel maguknak csinálják nekik van 100-ezer ft havi számlájuk!
lópicigáspár
@overdose: Az én hátsó felemet a büdös életben nem tudnák olyan fényesre nyalni, hogy valaha is megforduljon a fejemben, hogy ezeket támogassam!
keresztapa
Azon is el kell gondolkozni, hogy az igazmondást, miért nem követi normális emberi viselkedés, és a tüntetőktől miért nem állítottak elő csak három főt? És azon kívül,
miért kell ital hatása alatt, erős fiúnak mutatkozni? Viselkedni az utcán is tudni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.