A Hallgatói Hálózat szerint nincs garancia a diákkövetelések megvalósulására, igazságtalannak tartják az előállításokat és köszönik a pártfüggetlen civilek támogatását. Folytatják a "békés, vidám, de határozott" ellenállást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Nem az én gondolataim, olvastam, és "ideteszem", mert tökéletesen egyetértek vele!!

" A diáktüntetés hosszú idők óta a legjobb dolog, ami Magyarországon történt. A semmiből hirtelen megjelent a generáció, aki nem fél tiszteletlen lenni, aki nem akarja átvenni a szüleik félelmét, aki azt mondja, vele nem lehet akármit megcsinálni. És ezekkel a fiatal gyerekekkel a FIDESZ simán nem tud mit kezdeni. Az ellenzéki pártokkal szembeni bevett kommunikáció itt szóba se jön. Nem lehet őket semmibe venni, basszus, sokan vannak és hangosak. Nem lehet őket lekommunistázni. Nem lehet őket leliberálisozni. Nem lehet ellenük békemenetet szervezni. Nem lehet őket kirúgni a munkahelyükről, ha nem fogják be a szájukat. Rajtuk nem fog semmi, szimpatikusak, tökösek, és nem lehet őket megfélemlíteni. A HÖOK vezetők tanulmányi eredményeinek listája szánalmas próbálkozás, a gimnazistákat nem lehet összemosni a HÖOK-kal. A színdarab a „Kedves Vezetőről”, aki meghallgatja a rejtélyes diákokat, majd igazságot tesz, már nem csak szánalmas, de nevetséges is. Persze nem csoda, hogy kapkodás van odafent, mert ezek a gyerekek Orbán eddigi legveszedelmesebb ellenségei. Sebezhetetlenek, és megmutatják, hogy Orbán sebezhető. A szüleiket ráébresztik arra, hogy Orbántól nem kell félni, ő is csak egy szánalmas bolond, akit akár el is lehet zavarni. Rettegett elnyomó? Francokat! Ha hangosan rákiabálnak, talán még be is pisil. Ezek az egyszerű gimnazisták szamárfület mutatnak neki, aztán mielőtt kettőt pisloghatna, ellopják tőle a forradalmár szerepét, és ráosztják a megroggyant diktátorét. "

Egy dolog már biztos(!) - mert már a rendőrség is megnézte(!), - ezeknek a fiataloknak nincs piros pötty a fenekükön!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.