Ha hiszik, ha nem Felcsút növekvő, virágzó és fejlődő falu. A foci akadémián túl új szakközépiskola is épült, jönnek-mennek a teherautók, mintha ez a község nem is a mai Magyarországon lenne. Ezt látja, akit áthalad arra a főúton. Ám van egy eldugottabb, utcája is Felcsútnak, ami teli van gyönyörű, modern házakkal. A korabeli rózsadombot idézi ez a környék. S, hiába pang az egész magyar ingatlanpiac, itt könnyű házat eladni. Egy válófélben lévő család összesen egy napig hirdette a házát, amikor máris megjelentek az érdeklődők. Orbán Viktor és levizitált, aztán mégsem ő, hanem Mészáros Lőrinc valamikori gázszerelő, polgármester vette meg. 32 millióért kel el, amit egy mcdonaldsos zacskóban hozta a pénzt, mind a 32 milliót ez eladók nem kis derültségére. Na, ilyen vígan telnek a napok a Váli-völgyben, közelebbről Felcsúton.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem értem, mi a probléma? :-)
16 kötegnyi húszezre belefér egy papírzacskóba!
És ha kiürült zacskót a szelektív hulladékgyűjtő papírok számára fenntartott konténerébe dobta, még a környezetére is vigyázott.
Vagy nem is ez az igazán undorító a hírben? :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@varirmag: Miről beszélsz egy nem ott született, gyerekként Alcsútdobozon. Vértesacsán nőt fel általános iskolai tanulmányát Felcsúton fejezte be. ajánlom olvasásra.
www.hunhir.hu/index.php?id=9198&pid=fhirek
kerék
@varirmag: Nem messze van tőlünk Bogács, nagyon szép kis falu a Bükk lábánál, gyógyfürdővel.
Csak hát nem született itt orbán,nem kap pénzt, beköltöztek a cigányok és tönkrebasszák rendesen.

Felcsút az első az átlagkeresetek listáján...legutóbb a 300 valahanyadik volt...de nem azért mert orbán szülőfaluja, á nem.
scandináv
"Orbán Viktor és levizitált, aztán mégsem ő, hanem Mészáros Lőrinc valamikori gázszerelő, polgármester vette meg"...nem volt nála 32 milla készpénz pont akkor :)
honeykiss
Nocsak már megnyílt a felcsuti meki?...azért ez gusztustalan
Gyuri Géderről
@varirmag: Én, olyan tiszta és rendezett településen élek mint Felcsút.
(De) "nem azért, mert (nem) OV szülőfaluja,hanem azért mert az itt lakók rendben tartják a portájukat és az utcákat. Jó levegőjű falu, kedves emberekkel."
Ennek ellenére nem tudtunk stadiont építeni, golfpályát kialakítani, foci akadémiát működtetni, és még sorolhatnám, mi mindent nem tudtunk megvalósítani.
Halvány lila gőzöm sincs, hogy miért? Talán mert nekünk nem jutott vagy nem juttattak, azért, van, ott? Talán valakik segítenének megérteni.
Mindezek ellenére, nem kívánok Felcsútra költözni.
A magyarázatom egyszerű. Még a szerényebb, szegényebb, életközösségemet sem adnám fel azért, hogy olyan településre költözzek ( itt elnézést kérek az egyszerű emberektől). amelynek politikai mindennapjai leképezik az orbánista rezsim, magyarországi tevékenységét.
kukac50
Orbán oda alapozza a jövőjét. Az ország többi része meg romokba hever.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.