A Blikk csütörtöki számában írt arról, hogy rekordbüntetést, 250 ezer forintot szabott ki a Fidesz-frakció vezetése Ángyán Józsefre, mert a politikus hétfőn a parlamentben nem szavazta meg azt az alaptörvény-módosítást, amely alapján sarkalatos, azaz kétharmados többséget igénylő jogszabály lesz a földtörvény.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manno István
Minden frakcióban van kiszavazó. Ángyán József lépjen át az MSzP-be!
profon
@Manno István: Szerintem is otthagyhatná az agyatlan fideszeseket !
Dr.luigilongo60
@Manno István: Ja persze, aki nem ért egyet a fidiótákkal ,az csakis büdös kommunista lehet:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ne felejtsük el, elnök úr, hogy Ángyán elvtárs a földprogramig minden egyes(!) agyatlan fideszes szart megszavazott!! Szóval azért csak óvatosan a szentesítéssel..:)
@Manno István: a komcsik a fideszben vannak! Ha kegyeskednél a 2 párt alkotóit, vezetőit egymás mellé rakni, ezt még tán te is kikövetkeztetheted. Nem bonyolult..:)))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Ehhez érett ! Itt esett le a tantusz :)
A Tündik bündije
A földtörvényig valóban megszavazott mindent, de előbb-utóbb a józan életűek szeméről csak lerohad a narancshályog... tényleg otthagyhatná már őket a fenébe, sokat nőne az emberek szemében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.