December 21-én a Battonyai Városi Bíróságon tárgyalták annak a kilenc medgyesegyházi és magyarbánhegyesi Szebb Jövőért egyesületi tagnak az ügyét, akiket jogosulatlan közbiztonság-javító tevékenység végzésével, illetve közülük két főt annak szervezésével is megvádoltak - írja közleményében László Attila, az egyesület elnöke. Az ítéletet felolvasó bírósági titkár egyértelműen kimondta, hogy a kilenc fiatalember nem követte el az említett cselekményt, ezért a per a tagok felmentésével végződött

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@moiszikf: Ezért nem ítélték el Fletót sem!:-)))
Sőt Bajnait sem.
entero
@Dr.luigilongo60: Ugye ezt most nem gondoltad komolyan? Az rendben van hogy Orbán ellenes vagy, azt már megszoktam, de itt most azért remélem nem véletlenül tetted oda a smile jelet. Az igaz, hogy egyikük sem gyilkolt, de azért lenne bűn lajstromuk.
Dr.luigilongo60
@entero: A bíróságon vagy bűnös valaki, vagy nem, ott senkit nem érdekel a hamuka duma és a fidesznyikes mellébeszélés.
Érdekes cégvezető lehetsz, ha még ezt sem tudod.
entero
@Dr.luigilongo60: Inkább te vagy érdekes kissé, mert úgy tűnik el is hiszed amit írsz. Mintha nem úsztak volna már meg bűnözők börtönt, csak mert felmentették őket a vád alól, na meg olyanokat is elítéltek már, akik ártatlanok voltak. Mindenre volt már példa.
entero
@Horizont: Igazad van, azért még senkit nem ültettek le mert rosszul kormányzott és szórta a pénzt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.