Sokszor a sajtóból értesül arról a Legfőbb Ügyészség, hogy valaki egy nagy horderejű ügyben feljelentést kíván tenni, ám feljelentés gyakran késik vagy elmarad - mondta a legfőbb ügyész a Népszabadságnak arról beszélve, hogy tisztán büntetőjogi eszközökkel nem lehet eredményesen harcolni a korrupció ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Petike!
Netán arról is beszélhetnél egy kicsit, hogy mi jár a fejedbe olyankor, mikor asszongyák jogosan, hogy nem vagy független, ugyanis a fejed búbjáig vagy csak fideszes, természetesen a talpadtól felfelé.
A tákolmány bíróságról meg már kár is szót ejteni.
alfás
mi mást mondhatna egy narancs-bérenc?
Dr.luigilongo60
@Horizont: Tudod, amennyiben nem lennénk az Únió tagjai és nem vennének körbe bennünket igazi demokratikus országok, már rég Észak-Korea szintjére süllyedtünk volna demokrácia ügyileg.
Qrbán Vitézt kizárólag csak a környezetünk tartja vissza ettől, mivel azt még ő is képes felfogni, hogy haalmi törekvéseinek kizárólagos gátja, hogy egyelőre még civilizált országnak számítunk és így is szeretne látni bennünket egyenlőre a fejlett polgári demokratikus világ.
marlin
Ez a Pol-Pet rendszer anomáliája!!
Polt Péter van!! Se Gripen-, se Mol-ügy nincs!!

Egy látomás (így Karácsony táján)
Polt Péter nincs!! Grippen -, és Mol-ügy van!!
mariaberta
Dehogy nincs, csak jobb, ha a köznép nem értesül róla
. Igaz? kedves Polt Uram?
soljanka
közgyűlés sem volt, meg Kaya Ibrahim se létezik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.