Öt olyan jelenség, amelyek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében is pont olyanok, mint az elmúlt nyolc, húsz vagy ki tudja, hány évben. A Véleményvezér év végi ellenforradalmi toplistája.

Amint azt a kormánytól tudjuk, 2010-ben a szavazófülkékben forradalom zajlott le. Bár a Fidesz-KDNP minden kanyarban arról beszél, hogy milyen gyökeresen változtatta meg Magyarország berendezkedését, akad jónéhány olyan terület, amelyek, úgy tűnik, ellenálltak a forradalmi lendületnek.

A Véleményvezér egy ötös listára szűkítette azokat a dolgokat, amelyek 2012-ben a legnyilvánvalóbb módon mutatták meg, hogy az ellenforradalom és az ellenforradalmárok köztünk bujkálnak. Most tehát öt olyan jelenség következik, amelyek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében is pont olyanok, mint az elmúlt nyolc, húsz vagy ki tudja, hány évben.

A korrupció mértéke

Bizonyos dolgok egyszerűen kódolva vannak a rendszerbe. Ez az a téma, amiről mindenki tud valamit, mégis csak kevesen beszélnek róla. Mióta működik az atlatszo.hu és másutt is komoly oknyomozó újságírás folyik, egy fokkal kézzelfoghatóbb a tudásunk a témában, de sokat sokat segít ez ügyben akárcsak a magyar futball finanszírozásának sajtón keresztüli felületes követése, vagy például Ángyán József tevékenysége. A korrupció a NER-ben éppen úgy otthon érzi magát, mint a 2010 előtti évtizedekben.

További részletek a Véleményvezér bejegyzésében >>>

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
A nyugdíjas felépítette azt az országot, amit a gengszterváltás óta módszeresen lerabolnak, tehát a nyugdíj nem segély, nem kegy, hanem JÁRANDÓSÁG!
A nyugdíjas nem azért dolgozott, hogy havonta három héten keresztül úgy-ahogy éljen, egy héten keresztül pedig várja a következő nyugdíját!
.
A gyerekek - bárhogy sajnálom őket! - nem azért éheznek, mert vannak nyugdíjasok, hanem azért, mert szüleik NEM TUDNAK(!) hol dolgozni!
.
A mai politikai elv: a polgárok megosztása.
Hergelni a cigányt a nemcigány, a nemzsidót a zsidó, a dolgozót a nemdolgozó ellen. A klasszikus "Divide et impera!" módszer.
Amíg az emberek mások "bűneivel" elfoglaltak, a fejük felett bármit, BÁRMIT meg lehet csinálni!
A "bármi" alatt nem a köznép életszinvonalának emelését értem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.