Némileg csökkent az óvodások és általános iskolások száma a 2012/2013. tanévben a köznevelésben: az óvodai nevelésben és a nappali rendszerű oktatásban 1 millió 624 ezer gyermek, tanuló vesz részt. Az általános iskolai és középiskolai felnőttoktatásban 88 ezren tanulnak. Az egy pedagógusra jutó tanulók száma nem változott, továbbra is 10,3 fő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
@nahát: " Az év azonban több ponton sem úgy alakult, ahogy a kormány tervezte vagy a miniszterelnök ígérte. "--ez a te istened műve !
nahát
@Nakimaga: nekem nincs istenem , de mumusaim azok vannak! Már letették a névjegyüket és nem kérek belőlük soha többet! ! Őket és holdudvarukat a fidesz tartja távol a hatalomtól!
Nakimaga
Ez még ide kívánkozik a tudásod fejlesztéséhez:
"Mindeközben sosem látott mértékben menekül a magyar a saját hazájából a düledező nyugatra, otthagyva Orbán-Kádárt a süket dumájával. Akkor azt disszidálásnak nevezték. Ma az Orbán-kormány szerint ezek az emberek hazaárulók, hálátlanok, vagy legalábbis felelőtlenek, kőszívűek, de mindenképpen megtévesztettek, akiknek hamarosan megjön az eszük. Holott mindkét alkalommal csak arról volt szó, hogy a távozó normális életet akart élni, amit megtalált a hanyatló nyugaton. "
www.stop.hu/velemeny/orban-kadar-viktor-a-nyugatrol/1110373/
nahát
@Nakimaga: na igen,ezért ment szinte az összes gyerekkori barátom külföldre dolgozni kb 7-8 évvel ezelőtt mert Orbán... . ne nevetess már, ilyen párhuzamokat akarsz vonni a dolgok között? Ha a baloldal nyer akkor meg én írhatnám ugyan ezt!
Csak a hülye hiszi azt hogy minden a pillanatnyi politika történések miatt van, egy folyamat következménye aminek legfőbb felelőse a 12 év elkúrással a baloldal( 3 ciklus a rendszerváltás óta, a gyk)!
Hellcat
Akinek van esze az nem vállal gyereket ebben a létbizonytalanságban, a putriban lakó igénytelen cigány meg csinál tizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.