Megszületett az akarat! Már 2013 január 2-án elkezdődik az ellenzéki kerekasztal résztevőinek első egyeztetése az Orbán-rezsim leváltására. Mesterházy Attila MSZP-elnök még november végén jelentette be, hogy szakpolitikai egyeztetésekkel kezdődő, 2013 végére a közös jelölt- és listaállításig, azaz egy választási szövetség létrehozásáig vezető tárgyalásokat kezdeményez az MSZP a demokratikus ellenzéki pártokkal és szervezetekkel. A szocialisták az Együtt 2014 választói mozgalom alapítóit – a Haza és Haladás Egyesületet, a Milla Egyesületet és a Magyar Szolidaritás Mozgalmat –, az LMP-t, a Demokratikus Koalíciót, a 4K!-t, a Magyarországi SzociáldemokrataPártot és a Szövetségben, Együtt Magyarországért pártot keresték meg.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Egyszer volt Budán kutyavásár... meg elb.szott 2/3 szintén...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Ellenzéki kerekasztal? Hahahha...Itt egy cikk, ami esetleg segít annak megértésében, hogy miért tartunk itt...
www.kibulizottorszag.net/
entero
@dzurinda: Nagyon nem tudok neked mit válaszolni. Te állítod ezt, én állítom azt. Te annak hiszel, én meg a másiknak. Neked ez a véleményed, nekem meg más. Letettem már arról hogy bárkit is meg akarjak győzni az igazamról. Úgysem lehet.
human
Az mszp 300 Ft-os vizitdíjáról csak annyit, hogy abból újította fel a doki a rendelőt. Így kulturált körülmények között várakozhattak a betegek. A felsőoktatási tandíj meg töredéke lett volna a jelenleg megszavazottnak.
Orbán nagyon jól tud mozgósítani, lelkesíteni és hatalmat kiépíteni. De egy ország gazdaságának igazgatásához ez kevés. A dumával és nemzeti jelszavakkal nem lehet megetetni az embereket, már ha ez valaha cél volt. Matolcsy tevékenysége a tucatnyi adóra, és címlapos tündérmesékre korlátozódott.
dzurinda
@entero: "Te állítod ezt, én állítom azt. Te annak hiszel, én meg a másiknak."

Én nem hiszek senkinek, nem egy idióta MSZP-s, vagy akármilyen politikus bemondása alapján írtam azt, amit írtam, hanem kiszámoltam neked a 2012-es költségvetés alapján, hogy a kiadási oldal 7%-a megy el hiteltörlesztésre. Mivel kiszámoltam, ezért számokkal van alátámasztva az egész, míg te csak Orbán bemondására hiszed el, hogy 70% megy el hiteltörlesztésre. Gondolkodj már egy kicsit, ember! Mi lenne, ha minden évben a befizetett adó 70%-a csak hiteltörlesztésre menne? Nem 100 000 forintot keresnének a pedagógusok, hanem 10 000-et (csak egy példát mondtam).

A tisztességes eljárás az lett volna a részedről, hogy azt mondod, hogy OK, bocs, tévedtem, elhittem ezt a blődséget, de itt van, kiszámoltad, igazad van. SZÁMOKKAL ALÁTÁMASZTOTT DOLGOT ÍRTAM, ÉS MÉG EZUTÁN IS VÉDED A VÉDHETETLENT!

Elképesztő...
(És szomorú, hogy egy ennyire értelmes ember, mint te, egy politikusnak ekkora hülyeséget elhisz, és ragaszkodik hozzá, amikor tételesen megcáfolja azt valaki.)

Na mindegy, Boldog Új Évet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.