Szabálysértési eljárás indulhat az autóban túlzott hangerővel zenét hallgató autósok ellen a nemzeti fejlesztési miniszter szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Most már rend van az országban, már nincsenek bűnözők, megszűntek a súlyos bűncselekmények, ezért már van a rendőrségnek arra is energiája, hogy megbüntesse azokat akik aljas indokból előre megfontolt szándékkal felhangosítják a rádiót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@lópicigáspár: tegnap 13:43
Már képzik a kalibrált decibelű-fülű zsarukat:-)
Pilóta
@entero: 0:18
... meg egyáltalán látni se!:-)
Feraj49
@yazo64: 22,50-re,@entero: 2319-re.Bizony nem mindegy milyen ,és mekkora hangerővel hallgatnak egy zenét a járműben. A zene "fajtája" /beat,klasszikus ,ária,stb / nagyban befolyásolja érzelmi állapotunkat. Az akár megnyugtat,vagy fokozza az izgalmi állapotot. Majd ha ismét mentek a gyerekeitek vagy unokáitok elé a "dizsibe",és az ott lévő szervezőknek van némi rálátásuk a "discobalesetekre",megtapasztalhatjátok,hogy a zárás előtti zeneszámok "visszafogottabbak" az elődeiknél. Ez pont azért van,hogy a fiatalok "felfokozott" hangulatát" némileg csökkentsék . Discobalesetek nagy többsége azért következik be,mert a "buli" a járműben folytatódik hazafelé menet. Nem tartok kiselőadást,pedig egy "misét" megérné mielőtt a pap tartaná azt meg az elhunyt emlékére.
pattantyus rozsa
@Feraj49: Ez így van.Láttam olyan nőt kisbuszt vezetni akinek bal kezében égő cigi és közben telefonált is.Meg közben vezetett is Ez ám a produkció,
kukac50
@alfás: Ha egy évbe,vagy két év alatt egyszer jó kedvünk van azt ne rontsa el senki!
hajduferenc52
Már éppen ideje mert van amelyiknél már nagyon elmegy a hajó ...fülsüketitő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.