Azt írták a tréfás különszámban, hogy a szénfilléreket inkább a (f)agyhalottaknak kell adni.

A lap szövege pontosan: "Szocialista felhívás - Elvtársak, meg kell nyerni a széncsatát! A szénnek alul kell maradnia! A szénfilléreket inkább a (f)agyhalottaknak kell adni, a bányászoknak meg más munkát! Mi tudjuk, mert nekünk még vannak jó szakképzési elvtársaink! MSZP"

Az MSZP feljelentést tesz a Fidesz ellen, mivel a helyi csoport rágalmazó szórólapot adott ki, a kormánypárti vezetésű önkormányzat újságjában pedig hamisított közlemény jelent meg szocialisták nevében - közölte az MSZP.

Takács Károly, Oroszlány fideszes polgármestere az MTI-nek azt mondta, ha valaki a kezébe veszi az önkormányzat szilveszteri újságját, a cikkekből rögtön látható, hogy ez egy tréfás, szórakoztató lap, kimondottan az új év apropóján.

Úgy fogalmazott: kár, hogy az ellenzék nem vette észre, hogy ez nem egy normál szám, és nagyon sajnálja, hogy így reagálnak a róluk szóló anyagra. Mint felelős kiadó állíthatja, senkit sem akart megbántani, megsérteni, senkinek nem akart rosszat, és ha valakiben mégis ellenérzéseket váltott volna ki az írás, azoktól elnézést kér.

- Lehet, hogy Takács Károly, Oroszlány fideszes polgármestere viccnek szánta az önkormányzat szilveszteri újságjának fagyhalottakon való gúnyolódását, de ezt a tréfát mi kibírtuk röhögés nélkül. És vélhetően azok is, akik csontig fázva ünnepelték az új évet - reagált az MSZP.

A szénfillér egyébként a fogyasztói számlákon megjelenő 0,23 Ft/kWh nagyságú díjelem, amit a Vértesi Erőműnek fizethetnek ki, hogy az erőmű tulajdonában lévő márkushegyi szénbánya azon költségeire adjon fedezetet, amelyek a szénből termelt villamos energia értékesítéséből nem térülnek meg - írja a Femina.hu.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Meglehetősen gusztustalan az ilyen viccelődés, de mit is lehet várni tőlük ?
Aljas cinikus bagázs egytől egyig !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@QQríkú: Nagyon megható zene. Nem ismertem, de köszönöm hogy megismertetted velem.
tűzróka1939
Ha a hatalom megőrzéséről van szó a diktátor és udvari bolondjai semmitől sem riadnak vissza ! Emlékezzünk kósa meg lázár mit mondott a regisztrációra : ne,hogy már az analfabéták döntsék el ki maradjon hatalmon . Jó,nem szó szerint de viszont le jött a lényeg : a hatalom megtartása mindenek előtt . Majd lesz valami a hazával és a néppel .
QQríkú
@joopapa: Örülök ha örömet szerezhettem!
QQríkú
@musicnummer1: Nem tudom az mit takar.
coyote3
Ki is volt az az undorító Mszp-s kiskancsó aki a Dunába lőtt zsidókon viccelődött? Na kéretik most is ugyanúgy felháborodni a tisztelt fideszes képviselőknek, mint anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.